«Όταν το καρναβάλι της Ποταμιάς για ακόμα μια φορά αντιμετωπίζει συνθήκες σαμποτάζ, μόνο ο Νιόνιος, η μασκότ του καρναβαλιού θα μπορέσει να σώσει την κατάσταση, με την βοήθεια πάντα του συλλόγου, και φέτος με την δική σου βοήθεια!». 

 

Οι άνθρωποι που… κρύβονται πίσω από το καρναβάλι της Ποταμιάς, έρχονται να μας θυμίσουν την μεγάλη γιορτή – έθιμό. Πρωταγωιστής ποιος άλλος; Ο Νίονιος. Η μασκότ, ο οποίος έγινε… βιντεοπαιχνίδι

 

Η φετινή διαφημιστική καμπάνια του συλλόγου έρχεται στην μορφή ενός σύντομου βιντεοπαιχνιδιού που έχει αναπτύξει η Creativity Films, όπου ο παίκτης έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει το χωριό της Ποταμιάς, έστω και εικονικά, και να "σώσει" το καρναβάλι από το χιουμοριστικό σαμποτάζ που γίνεται κάθε χρόνο στα διαφημιστικά.

 

Η ιδέα του παιχνιδιού άρχισε τον Σεπτέμβριο, όπου και ο Θωμάς Δουκινίτσας που κανονικά σκηνοθετεί τα διαφημιστικά ήθελε να εξερευνήσει τον προγραμματισμό ενός βιντεοπαιχνιδιού, και να χρησιμοποιήσει το τρισδιάστατο μοντέλο του Διόνυσου που είχε δημιουργηθεί πέρυσι για το online καρναβάλι. Έτσι, με την πλήρη στήριξη του συλλόγου ξεκίνησε η ανάπτυξη του παιχνιδιού, η οποία τελείωσε την υλοποίηση τον Δεκέμβριο.

 

Το παιχνίδι, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για κινητά στο App Store®, Google Play Store και για υπολογιστές στο Steam® θα έχει τις φωνές των μελών του συλλόγου, οι οποίοι μέσω μιας «ομαδικής κλήσης» κατευθύνουν τον παίκτη έτσι ώστε να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη φέτος...