Τις θερμές του ευχές για καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, ευημερία και δημιουργικότητα, καθώς το 2022 η Δημοτική Αγορά Καβάλας κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στην κοινωνική, εμπορική και οικονομική ζωή της πόλης, έδωσε ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Παναγιώτης Αγγελίδης στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Δημοτική Αγορά Καβάλας , κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις, συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Δημοτικής Αγοράς, Αλέξη Βρεττό,  το πρωί της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου 2021, μοιράζοντάς τους, στο ίδιο πλαίσιο και συμβολικά δώρα. 

 

Όλοι οι επαγγελματίες υποδέχτηκαν θερμά τον πρόεδρο της Επιχείρησης και τον κ. Βρεττό, τους ευχαρίστησαν για την επίσκεψη και συζήτησαν μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν. Παράλληλα, αντευχήθηκαν μια καλή και δημιουργική χρονιά για τους ίδιους προσωπικά αλλά και για τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ». 

 

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής ευχών, ο κ. Αγγελίδης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης, Νικόλαο Ρακιτζή, την διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού & Ανάπτυξης, Κυριακή Γανίτου και την διευθύντρια Πολιτισμού, Άλκηστη Βλάχου, επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, ενώ λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, μοιράστηκαν με το δήμαρχο το κοινό τους όραμα για παρεμβάσεις και συνεργασίες που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας στον Δήμο Καβάλας και παράλληλα συζήτησαν για τον καθορισμό στοχευμένων δράσεων για το νέο έτος.

 

(δελτίο Τύπου)