Κλιμάκιο της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του Κ.Κ.Ε., αποτελούμενο από τους Σάκη Βαρδαλή, Γιώργο Πυργελή και Κώστα Κουκούλα, μέλη του Γραφείου Περιοχής της Οργάνωσης, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτη (15/12) τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας.

 

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους τοπικά στελέχη του ΚΚΕ, συναντήθηκαν σήμερα με το Σωματείο: «για να τους ενημερώσουν για την κατάθεση ερώτησης από το Κόμμα (δες ΕΔΩ) για την κλιμάκωση της επίθεσης της εργοδοσίας στα δικαιώματά τους και την ένταση της κρατικής βίας, τους κινδύνους για την ασφάλεια των εργαζομένων, των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος. 

 

Οι εργαζόμενοι των πετρελαίων ευχαρίστησαν θερμά την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για την πρωτοβουλία του Κόμματος, ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στον αγώνα τους και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να μην υποχωρήσουν στην υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.

 

Το κλιμάκιο του Κόμματος δήλωσε για ακόμα μια φορά ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματά τους και τον αγώνα τους.

 

(δελτίο Τύπου)