Στην Καβάλα επεκτείνονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να εντοπίσουν ποιο είναι το «υποκατάστημα» του περιβόητου «υπουργείο Θεραπειών». 

 

Αρνητές του κορωνοϊού παριστάνουν τους «θεματοφύλακες» του Συντάγματος και είχαν ιδρύσει κατάστημα στην Αράχωβα, ονομάζοντάς το «υπουργείο Θεραπειών».

 

Όπως λένε οι ίδιοι πρόκειται για ένα κατάστημα που προσφέρει από φυσικές «θεραπείες» με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μέχρι… δωρεάν rapid test, σημειώνοντας ότι εκεί δεν υπάρχει νόμος για τον κορωνοϊός. 

 

Το «υπουργείο Θεραπειών» όπως αναγράφεται στην επιγραφή, λειτουργεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα και οι ιδιοκτήτες του υποστήριζαν ότι δεν δέχονται έλεγχο από καμία κρατική υπηρεσία.

 

Η αυτοαποκαλούμενη ως υπουργός, που μένει στην περιοχή τα τελευταία δυο χρόνια, ψέκαζε πελάτες με δήθεν αντίδοτο του κορωνοϊού. Οι αστυνομικές Αρχές, προσήγαγαν την υπεύθυνη του καταστήματος και η Αράχωβα έμεινε χωρίς… υπουργείο.

 

Το τελευταίο περιστατικό που έρχεται στο φως, είναι ότι μέλη της επιχείρησης παρήγγειλαν από παραγωγό του Παρνασσού ένα τόνο μέλι, του είπαν να το τοποθετήσει σε βαζάκια, όταν έφτασε όμως η ώρα της πληρωμής, η κατάσταση περιπλέχθηκε. Οι «θεματοφύλακες», σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μίλησαν για πληρωμή με… πέτρες, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του παραγωγού που τελικά τους έδιωξε κακήν κακώς από τον χώρο εργασίας του.

 

«Βρήκαμε το αντίδοτο του κορωνοϊού»

 

Με έκτακτη ανακοίνωση και σήμα έκτακτης είδησης, η υπουργός… Θεραπειών ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει το αντίδοτο του κορωνοϊού.

 

Μάλιστα, με το ειδικό βαν που κυκλοφορεί στην περιοχή της Αράχωβας χωρίς πινακίδες και με ταμπέλα που αναγράφει «Τεστ για αντίδοτο Κοροναϊού», ισχυρίζεται ότι έχει κάνει μελέτες και με ένα ψέκασμα από το αντίδοτό της δημιουργείται ανοσία από τον κορωνοϊό.

 

«Είμαστε μέσα στο φορτηγό και κάνουμε τεστ για τον κοροναϊό, πάμε σε διάφορα μέρη και ψεκάζουμε το αντίδοτο στους ανθρώπους και το δοκιμάζουμε».

 

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε τί περιέχει μέσα το φιαλίδιο, απέφυγε να απαντήσει γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει τα μυστικά της πατέντας της.

 

«7 υπουργεία σε όλη την Ελλάδα»

 

Χειροπέδες στη 49χρονη από τη Βρετανία που φέρεται πως είναι επικεφαλής του «υπουργείου Θεραπειών» στη Αράχοβα, πέρασε η αστυνομία.

 

Σύμφωνα με την… υπουργό, υπάρχουν άλλα 6 υπουργεία σε όλη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Καβάλα, στην Αθήνα, στην Ικαρία και τη Σάμο.