Πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι: η επιβίωση και η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, η επιβίωση και η ποιότητα ζωής των δημοτών, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλή της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος της Ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος. Ειδικότερα στην ανακοίνωση με αφορμή τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας αναφέρει:

Επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα και προβλέπεται να γίνουν δυσκολότερα στην ομαλή χρηματοδότηση των Δήμων, ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες (να μην πούμε χρόνια), η Δημοτική Αρχή είναι ανάγκη να αντιληφθεί ότι χρειάζεται να κάνει μία σοβαρή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων ως προς τις δαπάνες που θα υλοποιήσει ο Δήμος μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι:

η επιβίωση και η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου

η επιβίωση και η ποιότητα ζωής των δημοτών.

 

Όπως στο παρελθόν, έτσι και πρόσφατα, η Δήμαρχος δεσμεύτηκε - με μεγάλη άνεση και ευκολία - να αναλάβει το κόστος εκδηλώσεων (που βεβαίως πρέπει να υποστηρίζονται με όλα τα μέσα που διαθέτει ο Δήμος). Θεωρούμε ωστόσο πως δεν είναι φρόνιμο η διοίκηση του Δήμου να δίνει υποσχέσεις για τέτοιου είδους δαπάνες, και μάλιστα για το 2016, χωρίς να υπάρχει μία σοβαρή εκτίμηση και ιεράρχηση της οικονομικής δυνατότητάς του. Άλλωστε, η Δήμαρχος είχε δώσει φέτος υποσχέσεις για ένα ΝΕΟ Cosmopolis, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε.

 

 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

Ο Επικεφαλής

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος