Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας διοργανώνει τη Δευτέρα 22/11, ώρα 18:00, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: "Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση. Επικοινωνιακοί μύθοι και πραγματικότητα". Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς και θα ακολουθήσει συζήτηση. 

 

Η εποικοδομητική συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών αποτελεί τη βάση για ένα σύγχρονο Δημόσιο Σχολείο, που ανταποκρίνεται στις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας. Στόχος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. είναι να ενημερωθούν οι γονείς και κηδεμόνες της περιοχής μας σχετικά με το περιεχόμενο της αξιολογικής διαδικασίας, που επιχειρείται να εφαρμοστεί, και τις επιπτώσεις της στο Δημόσιο Σχολείο και τους μαθητές. 

 

Θα μιλήσουν: 

 

- Γρόλλιος Γεώργιος, καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ. "Κυβερνητική υποκρισία και αξιολόγηση στην Εκπαίδευση."

 

- Τουρτούρας Χρήστος, αναπληρωτής καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ. "Η εκπαιδευτική αξιολόγηση ως βασικός μοχλός αποσάρθρωσης του δημόσιου συστήματος Εκπαίδευσης."

 

- Κικινής Αθανάσιος, Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ο.Ε.

 

- Βλισίδου Εύα, Πρόεδρος Δ.Σ. Ομοσπονδίας γονέων & κηδεμόνων μαθητών Α.Μ.Θ.

 

Για τη συμμετοχή τους γονείς και εκπαιδευτικοί μπορούν να ακολουθούν ειδικό σύνδεσμο στην πλατφόρμα ZOOM, ο οποίος έχει κοινοποιηθεί στους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων μέσω των σχολικών μονάδων της περιοχής. 

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας στο ΥouTube ΕΔΩ.

 

(δελτίο Τύπου)