Με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ο Κώστας Μανάφης υποστήριξε ότι η Καβάλα θα κατέβει την Κυριακή με μπασκετμπολίστες και αθλητές του kick boxing (δες ΕΔΩ). Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραπιπέρης, πήρε θέση μέσω του ραδιοφώνου για την όλη κατάσταση που επικρατεί. 

 

 «Ζούμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη εδώ και πέντε μήνες. Παλεύουμε για να φτιάξουμε κάτι πρωτοποριακό με υψηλή φιλοσοφία και στόχους. Όσα γράφτηκαν και είπαν, η ομάδα έχει εκπρόσωπο τύπου και πρόεδρο. Ακούμε ότι λένε αυτοί οι δύο. 

 

Ο πρόεδρος είναι 45 χρόνια στον Καναδά, τα ελληνικά του δεν είναι καλά. Μπορεί να εννοεί κάτι άλλο. Δεν δικαιούται να μιλήσει ο κ. Μανάφης χωρίς να ενημερώσει τον υπέυθυνο τύπου. Έχει κάνει μεγάλο λάθος ο κ. Μανάφης. Τι να ισχύει; Θα βάλουμε ερασιτέχνες για να επιβιώσει η ομάδα. 

 

Θα κατεβεί με ερασιτέχνες πρώτης εγγραφής, αυτή η δυνατότητα μας δόθηκε. Δεν ήταν επαγγελματίας και μπορεί εκτός από ποδόσφαιρο να έκαναν και κολύμβση και kick boxing. Ο κ. Μανάφης έχει χάσει την ψυχραιμία του, έβγαλε κάποιον εγωισμό και πικρία. Τα έβγαλε με λάθος τρόπο και εξέθεσε εμάς. Δεν προσβάλλουμε κανένα πρωτάθλημα».

 

Πηγή: metrosport.gr