Super League 2

Στο monobala.gr μίλησε ο προπονητής του ΑΟ Καβάλα, Τίμος Καβακάς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "ο στόχος θα είναι ξεκάθαρος και για τη νέα χρονιά, ξανά άνοδος. Είχαμε πει στο ξεκίνημα της προσπάθειας ότι θέλουμε ο ΑΟΚ να είναι στη Super League 1 σε δυο χρόνια."

Συγχαρητήριο μήνυμα στον ΑΟ Καβάλα που το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου κατάφερε την άνοδό του στη Souper League 2 απέστειλε ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Ο ΑΟ Καβάλα νίκησε με 1-0 τον Νέστο Χρυσούπολης για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή (31/03), και κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Super League 2. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία ΕΔΩ.

Η 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (31/03).

Μέτρα για την πρόληψη της οπαδικής βίας ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο Καβαλιώτης προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, κορυφαίος προπονητής του Α’ ομίλου της Super League 2. Το βραβείο αφορά τη σεζόν 2022-2023, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Super League με την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’, θα αγωνίζεται ο 19χρονος Καβαλιώτης μεσοεπιθετικός, Μιχάλης Πατήρας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕ Λάρισα παρά τη σημερινή (11/10) νίκη της επί του Ηρακλή με 1-0, στο ντεμπούτο του Καβαλιώτη προπονητή, Παύλου Δερμιτζάκη, στον πάγκο της.

H ΕΠΟ αποφάσισε πως τα κενά που δημιουργήθηκαν στη Super League 2 από ομάδες που αποχώρησαν, δεν θα καλυφθούν από ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του ΑΟ Καβάλα, ενημερώθηκε επίσημα από την ΕΠΟ πως αναβάλλονται οι δύο πρώτοι αγώνες της για τη Γ’ Εθνική, που αρχίζει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Ο 19χρονος Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής Αντώνης Δερμιτζάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Χανίων και στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

Ο 33χρονος Έλληνας στόπερ, με παρουσία στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε ΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο με τους πρωτοπόρους του Α’ ομίλου της Super League 2 για 1,5 χρόνο, αποτελώντας μία ηχηρή μεταγραφή για τα “λιοντάρια”.

Ο Απόλλων Λάρισας εξόφλησε τους παίκτες και εξασφάλισε την

Η Καβάλα δεν τα κατάφερε την τελευταία αγωνιστική στη Βέροια, χάνοντας με 2-1 και δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super League 2 (δες ΕΔΩ). 

 

Την ήττα με 2-1 μέσα στην Βέροια για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League 2 γνώρισε η Καβάλα αποχαιρετώντ

«Κάτω από προϋποθέσεις είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Δύο στροφές πριν από το τέλος της Super League 2, ο Απόλλων Λάρισας δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα στη μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς

Η Καβάλα την Μεγάλη Τετάρτη νίκησε 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας σε έναν "τελικό" για την παραμονή της στη Super League 2 (δες

Η Καβάλα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πήρε τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα με 3-1 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης

Η Καβάλα εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Πανσερραϊκού και την ισοπαλία του Απόλλωνα Λάρισας, πήρε βαθμό από τον Ολυμπιακό Β και με παιχνίδι λιγότερο κρατά την τύχη στα χέρια της για την παραμονή.

Μεγάλη νίκη με 0-1 κατέκτησε στη Λάρισα η Καβάλα κόντρα στον Απόλλωνα για την 30η αγωνιστική της Super League 2. 

 

Πρόστιμο 10.500 ευρώ στην Καβάλα για την είσοδο του Άλεξ Χαντιτάτζι  στον αγωνιστικό χώρο και από 3.000 ευρώ σε Γιώργο

Σελίδες