Ο Δημήτρης Πουλικάκος και οι Βασίλης και Νίκος Σπυρόπουλος (συγκρότημα Σπυριδούλα) θα δώσουν συναυλία στην Καβάλα, το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου, προσκεκλημένοι της τοπικής Επιτροπής Υποστήριξης του «Όχι» για το επικείμενο Δημοψήφισμα της Κυριακής.

 

Η Επιτροπή Υποστήριξης αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

 

Καλούμε τους πολίτες της Καβάλας, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, από τις 8.00 το βράδυ, στην παραλία (απέναντι από τα ΚΤΕΛ) για να πούμε ένα μεγάλο και περήφανο «ΟΧΙ» στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα των δανειστών, που καταστρατηγούν το δικαίωμα ενός λαού να αποφασίζει δημοκρατικά και ελεύθερα και προσπαθούν να επιβάλουν τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές, που επί πέντε χρόνια οδήγησαν την κοινωνία σε ακραία φτώχεια και εξαθλίωση.

ΟΧΙ, το μέλλον μας δεν είναι να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια χώρα που την κατάντησαν αποικία χρέους και να θυσιάσουμε γενιές ανθρώπων για να σωθούν οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες.

ΟΧΙ, δεν μας τρομοκρατεί το σάπιο μιντιακό σύστημα που υπηρετεί την διαφθορά και τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας.

ΟΧΙ, μην καρτεράτε να λυγίσουμε, γιατί μιλάτε την γλώσσα του φόβου και μιλάμε την γλώσσα της Αξιοπρέπειας.

Αυτό το ΟΧΙ είναι δυνατό, πολύχρωμο και ελπιδοφόρο. Αυτό το ΟΧΙ είναι η γιορτή της Δημοκρατίας και της ζωής που μας ανήκει και δεν την εκχωρούμε σε κανέναν. Και σε αυτήν την γιορτή, θα έχουμε την χαρά να έχουμε μαζί μας τον Δημήτρη Πουλικάκο και τους Βασίλη και Νίκο Σπυρόπουλο, με τους μουσικούς τους.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στην κεντρική εκδήλωση για την υποστήριξη του «ΟΧΙ», που θα ξεκινήσει στις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής με λαϊκή συνέλευση και θα ολοκληρωθεί με την μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται με την  συνδρομή της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Καβάλας.