«Να πέσει άπλετο φως σε όλους και σε όλα και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Η απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος και της δημοκρατίας από την πελατειακή διαπλοκή, τα fake news, την προπαγάνδα και την καταπίεση της ελεύθερης δημοσιογραφίας είναι μονόδρομος για να εμπιστευτούν οι πολίτες ξανά την πολιτική και τα κόμματα», διαμήνυσε από την Καβάλα όπου βρέθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. 

Όπως τόνισε στην ομιλία που πραγματοποίησε το βράδυ της ίδιας ημέρας σε γνωστό καφέ της πόλης «η προσπάθεια για μια δημοκρατία χωρίς κηδεμόνες περνά μέσα από κόμματα ανοιχτά και δημοκρατικά, που λογοδοτούν στην κοινωνία και γίνονται παράδειγμα διαφάνειας και λογοδοσίας.

 

Αυτό το κίνημα θα ξαναχτίσουμε μαζί στις 5 Δεκέμβρη». Να σημειωθεί ότι την ομιλία παρακολούθησε αρκετός κόσμος μέλη και φίλοι του κόμματος.

 

Νωρίτερα ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καβάλας όπου συνομίλησε με τη διοίκηση αλλά και εργαζόμενους. 

 

 

Ο ίδιος ανέφερε σχετικά: «Επισκέφθηκα σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Ενημερώθηκα από εκπροσώπους γιατρών και νοσηλευτών για την τεράστια πίεση που ασκεί η πανδημία στη Δημόσια Υγεία. Θύματα της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης στη χώρα μας, είναι και οι άνθρωποι με βαριά νοσήματα που δεν έχουν τις υπηρεσίες που θα έπρεπε.

Είναι άμεση ανάγκη, η Κυβέρνηση να προχωρήσει στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των δημόσιων λειτουργών που έρχονται σε επαφή με πολλούς πολίτες.

 

 

Να ξεκινήσει ο εμβολιασμός πόρτα - πόρτα και να υλοποιηθούν τοπικές καμπάνιες (ενημέρωσης) με ανθρώπους υψηλής αξιοπιστίας που μπορούν να σπάσουν τον φόβο για τα εμβόλια.»