Νίκος Ανδρουλάκης

Συνάντηση είχαν τη Δευτέρα (15/01), με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, οι εργαζόμενοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων της Καβάλας.

Στην Καβάλα περιόδευσε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Σύμφωνα με τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος Κώστα – Κάρολο Παπαδόπουλο ο κ. Ανδρουλάκης στις 11:00 θα περιοδεύσει στο κέντρο της Καβάλας.

Σε Τριήμερο Εθνικό Πένθος έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Ιουνίου η χώρα μας για τα θύματα του τραγικού ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Επίσκεψη στην Καβάλα για την τελευταία Κυριακή πριν τις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές προγραμματίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης...

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκαϊτατζόπουλος σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τα μέλη της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Την Κυριακή (19/02) η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Θάσου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της. Τα μέλη του κόμματος ενημερώθηκαν πως τον επόμενο μήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει ομιλία και στην Καβάλα.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο προσέφυγε χθες (5.12.2022) ο Νίκος Ανδρουλάκης για την υπόθεση των υποκλοπών. 

Με αφορμή την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ενημέρωση «στο αυτί».

«H κυβέρνηση κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο. Κυκλοφορούν σενάρια εκτός πραγματικότητας εμπλέκοντας τρίτες χώρες ότι τάχα αυτές ζήτησαν την παρακολούθησή μου διασύροντας τη χώρα διεθνώς», αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο κ. Ανδρουλάκης δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει στίγμα. Δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει προσδιορίσει στρατηγική ή ιδεολογική τοποθέτηση.

«Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς νικητές και ηττημένους. Η ανανέωση δεν θα είναι μόνο ηλικιακή.

"Εύχομαι στον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δύναμη, για να αναβαθμίσει την παρεμβατική ικανότητα του κόμματος στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, με στόχο να βοηθηθεί ο ελληνικός λαός και να ξεπεράσει τα οικον

Πρώτος με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε στο νομό Καβάλας, ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. 

 

«Να πέσει άπλετο φως σε όλους και σε όλα και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Η απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος και της δημοκρατίας από την πελατειακή διαπλοκή, τα fake news, την προπαγάνδα και την καταπίεση της ελεύθερης δημοσιογραφίας είναι μονόδρομος για να εμπιστευτούν οι πολίτες ξανά την πολιτική και τα κόμματα», διαμήνυσε από την Καβάλα όπου βρέθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα πήρε 1,8 εκατ.

Η Νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας, ενόψει του 2◦ᶸΣυνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη  σε πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.30  στην αίθουσα “Φίλιππος” του ξενοδοχείου “Galaxy Hotel Kavala”.

 

Η Φώφη Γεννηματά αναδείχθηκε ως επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έπειτα και από τη δεύτερη εκλογική διαδικασία της Κυριακής 19 Νοεμβρίου. Φώφη Γεννηματά ψήφισε και ο νομός Καβάλας αν και η πόλη και πρωτεύουσα του νομού επέλεξε να ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Με αφορμή την εκτύπωση ψηφοδελτίων, ενόψει των εκλογών της Κυριακής, ο υποψήφιος πρόεδρος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει τα εξής: «Η εκτύπωση ψηφοδελτίων από συγκεκριμένους υποψήφιους αποτελεί ωμή παραβίαση των αποφάσεων που έχει λάβει η επιτροπή Αλιβιζάτου για τις εκλογές. Είναι επίσης δείγμα μιας παλαιοκομματικής νοοτροπίας.

«Η Ελλάδα σε κρίση… Υπάρχει διέξοδος;» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ στην Καβάλα, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο ΓΑΛ