Στο πλαίσια των Συνεδριακών διεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιείται το διήμερο 10 και 11 Νοέμβρη πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια ΑΜΘ. 

 

Η εξόρμηση κορυφώνεται με την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Πέμπτη 11/11 και ώρα 7μμ.

 

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, ο  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης & Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος θα επισκεφτεί την Καβάλα, με σκοπό να συνομιλήσει με φορείς και ανθρώπους της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και η χώρα γενικότερα, καθώς και να τους ενημερώσει για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας.

 

Το πρόγραμμα του κ. Σωκράτη Φάμελλου  είναι το εξής:

 

08.15 π.μ. Συνάντηση με τους εργαζόμενους της ENERGEAN OIL & GAS στην είσοδο του εργοστασίου.

 

09:30 π.μ. Επίσκεψη στο Χαλκερό και συνάντηση με φορείς για την μόλυνση της περιοχής.

 

11:00 π.μ. Συνάντηση με το Δήμαρχο Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη και τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. με θέμα τη διαχείριση αποβλήτων . 

 

12:30 Επίσκεψη στο Γ.Ν. Καβάλας και συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

 

14:00 Συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας.

 

 18:00  Σύσκεψη με τον  επαγγελματικό – βιοτεχνικό – εμπορικό κόσμο της Καβάλας  με θέμα: «ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ – ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ» που διοργανώνεται  στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας.