Κατέληξε την Τετάρτη (4/11) ο 27χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Καβάλας

 

Ο άτυχος νέος είχε καταγωγή από την Δράμα και ήταν ανεμβολίαστος. 

 

Ο 27χρονος είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις. Πριν από πέντε χρόνια είχε τροχαίο ατύχημα και είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα από το ατύχημα έχασε την όραση του. 

 

Εξαιτίας αυτού του προβλήματος υγείας οι γονείς του φοβήθηκαν τον εμβολιασμό του παιδιού τους για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου. 

 

Όπως αναφέρει σχετικά  στο KavalaNews η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας, Εύα Νάγκυ: «οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας κι αν έχουμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοβόμαστε τον εμβολιασμό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να απευθυνόμαστε στους γιατρούς». 

 

Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου

 

«Ήταν δύο μέτρα παλικάρι, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και τώρα με τρώει αυτό που δεν πήγα το παιδί να το κάνω εμβόλιο εγώ γιατί καθόμασταν και ακούγαμε μήπως έχει παρενέργειες. Τώρα μας τρώνε οι τύψεις που δεν το κάναμε, μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο.

 

«Εγώ και η σύζυγός μου είχαμε κάνει το εμβόλιο και τώρα με τρώνε οι τύψεις που δεν το έκανα το παιδί, έπρεπε να το πάρω εγώ από το χέρι και να πάω να το κάνω. Αλλά φοβόταν η σύζυγος τις παρενέργειες, γιατί χτύπησε άσχημα το παιδί», δήλωσε στο mega ο πατέρας του 27χρονου

 

Δείτε το ρεπορτάζ: