Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Έκκληση στους Καβαλιώτες και όχι μόνο, να δώσουν αίμα, απευθύνει ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Για στοχοποίηση των υγειονομικών έκανε λόγο, μιλώντας στον ΚavalaNews 102.8 η πρόεδρος των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας,

Μειωμένα είναι τα ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το επόμενο δεκαπενθήμερο στο Νοσοκομείο Καβάλας είπε στον Ka

Εξαιτίας της τοπικής αργίας Πέτρου και Παύλου, την Τρίτη 29 Ιουνίου, τα ραντεβού στο νοσοκομείο Καβάλας θα είναι διαθέσιμα από τη

Την Τρίτη 29 Ιουνίου ανοίγουν τα ραντεβού (πρωινά και απογευματινά) όπως και οι μικροβιολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις για τ

Μία 63χρονη αλλοδαπή, χρειάστηκε να διακομιστεί από τον Λιμένα Θάσου στην Κεραμωτή, τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας (1/6) με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ” Ν. Π.

Τον «απαράδεκτο, επικίνδυνο και αυταρχικό εξαναγκασμό σε εξοντωτική υπερεργασία των γιατρών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας με ευθύνη της διοίκηση

Από τις την 1η Ιουνίου 2021 επαναλειτουργούν τα πρωινά και απογευματινά Ιατρεία καθώς και όλες οι μικροβιολογικές και

Aν και μειώνονται τα κρούσματα κορωνοϊού και οι ανάγκες νοσηλείας σε απλές κλίνες Covid στην Καβάλα, δεν έχουν μειωθεί ούτε στιγμή τα πολύ σοβαρά περιστατικά που χρειάζονται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ανοίγουν κάποια τακτικά ιατρεία από 1η Ιουνίου στο νοσοκομείο Καβάλας όπως δήλωσε είπε στον KavalaNews 102.8

Νέα επείγουσα διακομιδή ασθενούς πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (10/5) από το λιμάνι του Λιμένα Θάσου, στο λιμάνι της Κεραμωτής.  

Τρισάγιο στη μνήμη του προσωπικού του Νοσοκομείου Καβάλας που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό εν ώρα καθήκοντος θα τελεστεί την Τετάρτη (12/5) στις 11:00 στην είσοδο του Νοσοκομείου με αφορμή την Παγ

Άνοιξε στο νοσοκομείο Καβάλας η πλατφόρμα για εμβολιασμό με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson. Ήδη έχουν κλειστεί αρκετά ραντεβού και τα εμβόλια θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. 

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καβάλας, στην οποία κρέμονται ζωές από μια κλωστή, έχει αποψιλωθεί από προσωπικό.

 

Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καβάλας. Γεμάτη είναι και η ΜΕΘ-covid του νοσοκομείου,  ενώ ήδη τέθηκε σε λειτουργία και η τρίτη κλινική για ασθενείς με κορωνοϊό. 

Δύο επείγουσες διακομιδές ασθενών από το Κέντρο Υγείας Πρίνου στο νοσοκομείο Καβάλας έγιναν τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας.

 

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για διερεύνηση πιθανών ευθυνών μετά από την αναφορά που κατέθεσε η της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ενώσεων Ελλάδας στον Άρειο Πάγο

Διπλασιάστηκαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Καβάλας σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. 

 

Δεν θα λειτουργήσει τελικά κλινική για ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Δράμας, όπως είχε ζητηθεί από την διοίκηση του νοσοκομ

Στη Βουλή έφερε το ζήτημα των σοβαρών καταγγελιών των γιατρών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Πόλος έλξης «εμβολιαστικού τουρισμού» έχει καταστεί η Θάσος, που χρησιμοποιεί μόνο το εμβόλιο της Pfizer. Ενας στους τέσσερις που κάνουν εμβόλιο δεν είναι κάτοικος του νησιόυ. 

 

Ελλείψεις στις βελόνες για τα εμβόλια έχει παρατηρηθεί στο νοσοκομείο Καβάλας, σύμφωνα με την πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων, Κατερίνα Πετράκη. 

 

«Στοπ» στη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό από την Δράμα στο νοσοκομείο Καβάλας από την Δευτέρα (19/4) μετά από σχετικό αίτημα του διοικητή του νοσοκομείου, Ν

Την ερχόμενη εβδομάδα θα φτάσουν στο νοσοκομείο Καβάλας οι πρώτες δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson&Johnson, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσα εμβόλια θα παραλάβει το νοσοκομείο σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνο Κλειτσιώτη. 

«Δέκα άτομα κατέβηκαν στον 3ο όροφο. Στην μία κορωνοκλινική νοσηλεύονται 25 άτομα και στην δεύτερη 17. Ένα μεγάλο κομμάτι έρχεται από την Δράμα», είπε στο KavalaNews ο παθολόγος γιατρός του νοσοκομείου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης.  

Συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου Καβάλας και αυτοκινητοπορεία στην πόλη, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 7 Απριλίου Παγκόσμια Μέρα Υγείας μέλη της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ. 

Σελίδες