Μία ιστορία με αίσιο αποτέλεσμα εκτυλίχθηκε με μία έγκυο γυναίκα στη Θάσο, τα ξημερώματα της Κυριακής (31/10) η οποία χάρη στα αντανακλαστικά των γιατρών του Κέντρου Υγείας αλλά και όλων όσοι συνεργάστηκαν, μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

 

Η Σούλα Λημναίου διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και ήταν στις μέρες της. Ο μπέμπης της θα έβλεπε το φως της ζωής μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο αποδείχθηκε… βιαστικός. 

 

Τη νύχτα της Κυριακής έσπασαν τα νερά και έπρεπε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου λίγες ώρες αργότερα έφερε στη ζωή το νέο μέλος της οικογένειας. 

 

«Από το Κέντρο Υγείας μέχρι και το νοσοκομείο, όλοι ήταν υπέροχοι και συνεργάσιμοι», λέει στο KavalaNews η κ. Λημναίου

 

«Στις 23:30 έσπασαν τα νερά και πήραμε τηλέφωνο στο Κέντρο Υγείας. Μας εξυπηρέτησαν και μετά φύγαμε με το φέρι. 

 

Ένα ευχαριστώ στο ΕΚΑΒ του Πρίνου, στον γιατρό που με συνόδευε, τον Νίκο και στην Θωμαή την οδηγό. Μετά, όταν φτάσαμε Κεραμωτή ανέλαβε το ΕΚΑΒ Καβάλας με δύο υπέροχα κορίτσια και έναν πολύ σωστό οδηγό. Στην διαδρομή όλοι με κρατούσαν ήρεμη», εξηγεί η κ. Λημναίου. 

 

«Έπεσα σε πολύ καλούς γιατρούς. Ένας από αυτούς ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ένας αξιοσέβαστος νέος γιατρός. Η γέννα ήταν δύσκολη. Νωρίς το πρωί με έβαλαν στο δωμάτιο και από τότε με φροντίζουν. Ήμουν πολύ τυχερή.

 

Ο μπέμπης μου, με το όνομα του πατέρα μου, Απόστολος ήταν πολύ τεχερό μωράκι από την αρχή", τονίζει η κ. Λημναίου. 

 

Εδώ αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά και η ανάγκη ύπαρξης πλοίου επιφυλακής το οποίο ευτυχώς ήταν σε ετοιμότητα και ανταποκρίθηκε στην διακομιδή.