Νοσοκομείο Καβάλας

Καταγγελία στο Γραφείο Προστασίας των Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Γ. Ν. Καβάλας κατέθεσε μία πολίτισσα  αναζητώντας απαντήσεις που αφορούν τη διαχείριση ασθενούς Α.ΜΕ.Α.

Επείγουσα διακομιδή πραγματοποιήθηκε, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από το Λιμένα τη Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Επείγουσα διακομιδή ασθενούς πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, από τη Θάσο στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Επείγουσα διακομιδή ασθενούς από τη Θάσο στο νοσοκομείο Καβάλας πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής το τελευταίο 24ωρο.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, όποιος πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να δώσει μυελό των οστών, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, από τις 09:00 έως τη 13:00 στον χώρο των τακτικών εξωτερικών ιατρείων στο εμβολιαστικό κέντρο.

Δύο διακομιδές ασθενών πραγματοποιήθηκαν με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αχιλλέας Γερόπουλος, μίλησε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

Την Τετάρτη (23/08) σε σύσκεψη στο Νοσοκομείο της Καβάλας τέθηκαν ζητήματα όπως η ανάγκη για επαρκή στελέχωση σε ζωτικούς τομείς, όπως είναι η νοσηλευτική, το παραϊατρικό και το ιατρικό προσωπικό, η λήψη μέτρων πυροπροστασίας και η αναγνώριση του κύρους του Νοσοκομείου και του ζωτικού ρόλου που διαδραματίζει στην Καβάλα και τις γύρω περιοχές.

Αλλαγές εξπρές αναμένεται να κάνει το αμέσως επόμενο διάστημα ο νέος υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε ό,τι αφορά στο ΕΚΑΒ.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το μπάνιο στη θάλασσα για τον χειρουργό Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Θόδωρο Ταβλαρίδη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών στο νερό.

Τις 19.000 ευρώ το μήνα αγγίζει το μίσθωμα του κυλικείου στο Νοσοκομείο Καβάλας μετά τον πλειοδοτικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα. 

Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση κατά την οποία για έκτο συνεχόμενο μήνα η 4η Υγειονομική Περιφέρεια αποσπά τους Παθολόγους του Νοσοκομείου Καβάλας στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Δωρεά στο Παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας, έκαναν ο Σύλλογος Μικρασιατών, η Θρακική Εστία, ο Ροταριανός Όμιλος, η Λέσχη Ποντίων και η Θασιακή Ένωση Καβάλας.

Στο Νοσοκομείο Καβάλας βρίσκεται ο Βασίλης Λεμονίδης με ελαφρύ τραυματισμό.

Γάζες, επιδέσμους, αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, παιδικά σιρόπια, βρεφικά γάλατα, μωρομάντηλα και άλλο ιατροφαρμακευτικό υλικό στέλνουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

"Εκτός ορίων" παραμένει η κατάσταση στο νοσοκομείο Καβάλας σύμφωνα με την Τάνια Ελευθεριάδου

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023, στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας

Εξιτήριο μετά από 4 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Καβάλας πήρε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Τάνια Ελευθεριάδου.

Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται η Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μέση της.

Σήμερα στην συζητείται στην Αθήνα η αγωγή που κατέθεσαν εργαζόμενοι της καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κατά της απόφασης να αναλάβει και πάλι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου εργολαβική εταιρεία.

Στην εργασία τους στο Νοσοκομείο Καβάλας επέστρεψαν τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου οι 40 περίπου υγειονομικοί που είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν κατά κορωνοϊού και είχαν τεθεί σε αναστολή.

Γεμάτη ήταν χθες Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου η κλινική covid 19 του Νοσοκομείου Καβάλας. Νοσηλεύονταν 22 ασθενείς με κορωνοϊό ενώ τα κρεβάτια που διαθέτει η κλινική είναι 21.

Το Δ.Σ της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας καταγγέλλει την απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας να μετακινεί για τους επόμενους 4 μήνες Παθολόγους από το Νοσοκομείο Καβάλας προκειμένου να καλύψουν την Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Σελίδες