Νοσοκομείο Καβάλας

Γάζες, επιδέσμους, αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, παιδικά σιρόπια, βρεφικά γάλατα, μωρομάντηλα και άλλο ιατροφαρμακευτικό υλικό στέλνουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

"Εκτός ορίων" παραμένει η κατάσταση στο νοσοκομείο Καβάλας σύμφωνα με την Τάνια Ελευθεριάδου

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023, στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας

Εξιτήριο μετά από 4 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Καβάλας πήρε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Τάνια Ελευθεριάδου.

Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται η Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μέση της.

Σήμερα στην συζητείται στην Αθήνα η αγωγή που κατέθεσαν εργαζόμενοι της καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κατά της απόφασης να αναλάβει και πάλι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου εργολαβική εταιρεία.

Στην εργασία τους στο Νοσοκομείο Καβάλας επέστρεψαν τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου οι 40 περίπου υγειονομικοί που είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν κατά κορωνοϊού και είχαν τεθεί σε αναστολή.

Γεμάτη ήταν χθες Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου η κλινική covid 19 του Νοσοκομείου Καβάλας. Νοσηλεύονταν 22 ασθενείς με κορωνοϊό ενώ τα κρεβάτια που διαθέτει η κλινική είναι 21.

Το Δ.Σ της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας καταγγέλλει την απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας να μετακινεί για τους επόμενους 4 μήνες Παθολόγους από το Νοσοκομείο Καβάλας προκειμένου να καλύψουν την Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Πάνω από 3.000 μάσκες και 1.000 στολές υψηλής προστασίας καθώς και διάφορα άλλα προστατευτικά αναλώσιμα δώρισε στο Νοσοκομείο Καβάλας η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ

Μετά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2022, με τη μέριμνα του Λιμενικού Σώματος, διακομίστηκαν από το κέντρο υγείας της θασου προς το Νοσοκομείο Καβάλας τρία άτομα.

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας πραγματοποίησε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με τον Βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη, τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη και στελέχη του ΜέΡΑ25 Καβάλας και συνομίλησαν με υγειονομικούς.

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας θα λειτουργήσει το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 το πρώτο και τρίτο Χειμερινό Εξάμηνο της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας».

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σύμφωνα με τα αποτελέσματα της προκήρυξης 6Κ/2020 ΑΣΕΠ, θα προβεί στην πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων των έξης ειδικοτήτων:

Ένα βαρύ περιστατικό διαχειρίστηκε τις προηγούμενες ημέρες το χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας με τη συνεργασία των γιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Το Νοσοκομείο Καβάλας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας και το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας συνεργάστηκαν και πέτυχαν την τοποθέτηση αυτόματων μηχανών για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο. 

«Η ανθρώπινη δύναμη και αντοχή έχει όρια και αυτά τα έχουμε ξεπεράσει από καιρό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας. 

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει η εντατικολόγος του νοσοκομείου Καβάλας, Μαρία Βάλτου την εξάπλωση του κορωνοϊού και τον θάνατο που «σπέρνει»

Δυο παιδιά ηλικίας 3,5 και 12 ετών νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας με κορωνοϊό. Συνολικά στην κλινική κόβιντ το πρωί της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου νοσηλεύονταν 43 ασθενείς. Οι 7 ασθενείς είναι από το νησί της Θάσου.

Μία ιστορία με αίσιο αποτέλεσμα εκτυλίχθηκε με μία έγκυο γυναίκα στη Θάσο, τα ξημερώματα της Κυριακής (31/10) η οποία χάρη στα αντανακλαστικά των γιατρών του Κέντρ

Τα προβλήματα που ξεκινούν από την υποστελέχωση του σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς από την αρχή της πανδημίας δεν έγιναν απόπειρες να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν  με προκηρύξεις ανάλογες των κενών θέσεων, παρά μόνο διαρκής επιβάρυνση του περιορισμένου αριθμού των υγειονομικών με ημίμετρα που τους εξοντώνουν και  εργασιακά και βιολογικά.

«Οι καταγγελίες των εργαζομένων του Γ.Ν. Καβάλας ζωγραφίζουν με τα πραγματικά χρώματα την κατάσταση που διαμορφώνεται στο νοσοκομείο.

Πενήντα νοσηλευτές και δέκα γιατροί παραμένουν μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Καβάλας και παραμένουν σε αναστολή εργασίας στο Νοσοκομείο Καβάλας γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ασφυξία στη λειτουργία της υγειονομικής μονάδας. 

«Η κυβέρνηση, παρά τις προειδοποιήσεις για το τεράστιο λειτουργικό πρόβλημα που θα προκληθεί σε όλες τις δημόσιες δομές, προχωρεί σε μια κίνηση πο

Σελίδες