Νοσοκομείο Καβάλας

«Τα κενά στο Νοσοκομείο Καβάλας έχουν καλυφθεί με επικουρικό προσωπικό οι προσλήψεις που έγιναν από τον Μάρτιο λόγω κορωνοϊού δεν φτάνουν καθώς πολλοί εργαζόμενοι έχουν θεμελιώσει το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα, ενώ άλλοι αποχωρούν λόγω των συνθηκών», είπε μιλώντας στον KavalaNews 102,8

'"Εξι Εντατικολόγοι κρατάμε Δώδεκα κρεβάτια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, οι αναλογίες γιατρών κρεβατιών στη Μονάδα είναι τραγική" ανέφερε νωρίτερα, στον KavalaNews 102,8 η καρδιολόγος, εντατικολόγος του Νοσοκομείου Καβάλας Κλαίρη Λαμπίρη. 

Με μια οργισμένη ανάρτηση η διευθύντρια του ΕΣΥ Εντατικολόγος γιατρός και πρόεδρος των Γιατρών ΕΣΥ του Νοσοκομείου Καβάλας Κλαίρη Λαμπίρη καταγγέλλει μεταξύ άλλων την αποδυνάμωση του αναισθησιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου με την απόσπαση προσωπικού στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. 

 

Τρεις στους δέκα από το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας δηλώνουν ότι φοβούνται να εμβολιαστούν είπε μιλώντας στον kavalaNews 102,8 ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης.

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας 15 φεβρουαρίου στο Νοσοκομείο Καβάλας μια γυναίκα 51 ετών από χωριό του Δήμου Παγγαίου η οποία εδώ κι ένα μήνα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid 19

Είκοσι ασθενείς νοσηλεύονταν μέχρι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καβάλας, ενώ 5 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας οι οποίοι νοσούν από κορωνοϊό. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ το Σάββατο έγιναν 240 εμβολιασμοί στην Καβάλα ενώ ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμών είναι 4..473. 

Άρχισε ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού στο νοσοκομείο Καβάλας. Η πρώτη ηλιακή ομάδα προς εμβολιασμό είναι οι ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών. Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο με τον πρώτο άνδρα που έκανε το εμβόλιο στην Καβάλα.

Ένα απίστευτο περιστατικό με μία νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Νοσοκομείο καβάλας και νόσησε με κορωνοϊό κατήγγειλε ο πρόεδρος του 2ου Περιφερειακού Τμήματος (Μακεδονίας-Θράκης) της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, Γεώργιος Μπαλιόζογλου (ηχητικό).

Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, θα γίνουν και οι πρώτοι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν θα είναι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Κων/νος Κλειτσιώτης, οι Δ/ντες των Κλινικών και στη συνέχεια το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές στα κέντρα υγείας, Χρυσούπολης, Θάσου κι Ελευθερούπολης.

Από τους νομούς Καβάλας, Δράμας και Σερρών προέρχονται οι 120 ασθενείς με covid19 που μέχρι χθες νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο της Καβάλας και συγκεκριμένα 108 στην κλινική και 12 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Με δύο ιατρούς παθολόγους ενισχύεται άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, μετά από συνεννόηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ν. Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να επισπευτεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού των δύο ιατρών, μετά την προκήρυξη του περασμένου Φεβρουαρίου. 

 

Το νοσοκομείο Καβάλας σήμερα (11/11) πραγματοποίησε 100 τεστ κορωνοϊού και τα 39 ήταν θετικά.

 

Την ώρα που τα κρεβάτια στην ειδικά διαμορφωμένη covid κλινική του νοσοκομείου Καβάλας γεμίζουν, σήμερα (5/11) σημειώθηκε ρεκόρ κρουσμάτων στα αποτελέσματα.

 

16 άτομα νοσηλεύονται σήμερα (4/11) στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική για τον κορωνοϊό στον 5όροφο του νοσοκομείο Καβάλας, ενώ χθες ήταν 9.

 

Η επιτροπή της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ ζητά, άμεσα δωρεάν και επαναλαμβανόμενα μαζικά τεστ κορωνοϊού, τακτικούς ελέγχους σε στους χώρους δουλειάς, ενώ θέτει μία σειρά από ζητήματα.

 

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες έτσι και σήμερα το νοσοκομείο Καβάλας πραγματοποίησε 104 τεστ κορωνοϊού για σήμερα Τρίτη (3/11).

 

Την αναστολή της λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων από σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για έναν μήνα αποφάσισε η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας. Η απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Νοσοκομείο Καβάλας τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζει τις αντοχές του στη διαχείριση των περιστατικών που συρρέουν στα εξωτερικά ιατρεία ως ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ανακοινώνει ότι για τον μήνα Νοέμβριο 2020 και κάθε μήνα θα επαναλειτουργήσει το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος ( Ημέρα Τετάρτη ), με την Ιατρό Πνευμονολόγο κ. Α. Κωνσταντινίδου

Μετά το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε σε παίκτη του Άρη Πηγών, άμεσα η ομάδα πήγε στο νοσοκομείο Καβάλας για τεστ κορωνοϊού. 

 

Συνεχίζονται οι μολύνσεις και η διασπορά του κορvνοϊού σε νοσοκομεία. 16 κρούσματα εντοπίστηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό της χώρας, στο νοσοκομείο "Αττικόν". Θετικά περιστατικά βρέθηκαν, επίσης, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, αλλά και το Νοσοκομείο Καβάλας.

 

Σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Καβάλας πραγματοποιήθηκαν 96 δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται μετά τις 14:00 το μεσημέρι.

 Αρνητικός στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης μετά από τεστ που έκανε στο νοσοκομείο Καβάλας.Το νοσοκομείο Καβάλας σήμερα (20/10) έβγαλε 96 αποτελέσματα σε τεστ κορωνοϊού. Από αυτά το ένα ήταν θετικό και ήταν από ιχνηλάτηση.

Ρεκόρ προσέλευσης υπόπτων για covid19 περιστατικών σημειώθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Καβάλας. Τα δείγματα που λήφθηκαν για ανάλυση ξεπέρασαν τα 100. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα για τα περισσότερα από αυτά.

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε εκπαιδευτικός του 24ου δημοτικού σχολείου Καβάλας.

 

Από το νοσοκομείο Καβάλας έγινε γνωστό ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Νομού Καβάλας, λαμβάνοντας υπόψη την προστασία από την διασπορά του covid-19, αλλά και την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, υπάρχει η δυνατότητα να εκτελούνται μικροβιολογικές, ακτινολογικές εξετάσεις και μαστογραφίες και στο Κέντρο Υγείας Καβάλας (πρώην ΙΚΑ κατόπιν συνεννόησης).

 

 

Η γνωστή ηθοποιός από την Καβάλα, Παρθένα Χοροζίδου, σε συνέντευξή της μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην ίδια όταν μπήκε για εγχείρηση στο ν

Δείτε τα ραντεβού με τους γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τακτικό απογευματινό εξωτερικό ιατρείο πέραν του τακτικού ωραρίου, στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του νοσοκομείου.

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και την πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας στον Άγιο Λουκά επισκέφθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Κώστα Μορφίδη.

Σελίδες