διακομιδή

Μετά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2022, με τη μέριμνα του Λιμενικού Σώματος, διακομίστηκαν από το κέντρο υγείας της θασου προς το Νοσοκομείο Καβάλας τρία άτομα.

Αμέσως ενημερώθηκε το Energean Wave το οποίο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (μπουρίνι), έφτασε στην Θάσο λίγο πριν τη μία το πρωί της Τρίτης.

Διακομιδή με το σκάφος της Ενεργειακής ενός 74χρονου και μιας 14χρονης, από τον λιμένα Πρίνου προς το λιμάνι της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου με τη μέριμνα του Λιμεναρχείου Θάσου.

Στο Νοσοκομείο διακομίστηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 26 Ιουλίου ένα βρέφος 10 μηνών από τη Θάσο το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Μια τραγωδία έζησε γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας 27 Ιουνίου όταν ένα τετράχρονο κορίτσι από τη Ρουμανία που παραθέριζε με τους γονείς του στην Ποταμιά της Θάσου υπέστη αλλεργικό σοκ από φιστίκι που έφαγε.

Δύο διακομιδές ασθενών έγιναν σε μία μέρα από τη Θάσο στην Καβάλα. Έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα 72 ετών.

Νέα επείγουσα διακομιδή ασθενούς πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή, από το λιμάνι του Λιμένα Θάσου, στο λιμάνι της Κεραμωτής.  

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Μαρτίου από τον λιμένα Θάσου προς τον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΝΑΞ'' Ν.Π. 124557, 75χρονη. 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε μία 37χρονη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (26/1), από τον Λιμένα

Μία ακόμη επείγουσα μεταφορά ασθενούς από την Καβάλα στην Θάσο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες ανέλαβε και ολοκλήρωσε έγκαιρα και με επιτυχία

Μία 58χρονη γυναίκα διακομίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου από το λιμάνι του Πρίνου προς το Νοσοκομείο Καβάλας η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Διακομίστηκε με τη συνοδεία γιατρού με το σκάφος της Ενεργειακής. 

Σελίδες