Δεν θα συνεχίσουν όλοι οι υποψήφιοι στην κούρσα της διαδοχής στο Κίνημα Αλλαγής, εκτίμησε, μιλώντας στον KavalaNews 102.8 ο Λεωνίδας Παππάς, ενώ έκανε λόγο για το διακύβευμα και την επόμενη μέρα στην παράταξη. 

 

«Δε νομίζω ότι θα συνεχίσουν όλοι στην κούρσα. Οι τρεις βασικοί είναι οι Ανδρουλάκης, Λοβέρδος, Παπανδρέου. Εκτιμώ ότι δεν θα ξεπεράσουμε τις τέσσερις υποψηφιότητες», είπε το μέλος του ΚΙΝΑΛ Καβάλας, Λεωνίδας Παππάς. 

 

«Η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά φαίνεται ότι πυροδότησε εξελίξεις. Είναι καλό ότι υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, θα κινητοποιήσει περισσότερο κόσμο» σημείωσε. 

 

Για το διακύβευμα αλλά και την επόμενη μέρα της παράταξης, είπε: «Εμείς θέλουμε να μεγαλώσει η παράταξη για να προσφέρει στην πατρίδα. Δεν μπορεί να είναι στο 5% και 6% και να μονοπωλεί τις πολιτικές εξελίξεις το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος είναι η ανανέωση και η αναγέννηση της παράταξης. 

 

Υπάρχει ένα κενό στην πολιτική σκηνή. Υπάρχει κόσμος που δεν εκπροσωπείται από τα παρόντα κόμματα όπως είναι στη σημερινή τους μορφή. Δεν μπορεί ο προοδευτικός κόσμος να είναι στο 7%». 

 

Ακόμα ο κ. Παππάς τόνισε ότι: «Πρέπει να αποφύγουμε τους διχασμούς. Τους πληρώσαμε ακριβά. Είμαστε η μόνη παράταξη που συντηρεί τους διχασμούς. Καλό είναι ο καθένας να προτάξει τις πολιτικές του προτάσεις και το παρελθόν να το αφήσουμε. 

 

Προσωπικά θέλω ανανέωση και ηλικιακή. Δεν μπορείς τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη να τους χτυπήσεις με έναν 70 ή 60 ετών».

 

Ο υποψήφιος που δίνει προοπτική είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης», συμπληρώνει ο κ. Παππάς. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8: