«Η ΝΔ φοβάται να παραδεχθεί ότι έχει κάνει λάθος στην πολιτικής της», σχολιάζει ο αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Σωτήριάδης μετά τις ανατιμήσεις σε ενέργεια και βασικά αγαθά. 

 

«Αυτή η εκρηκτική αύξηση των τιμών δεν έχει να κάνει μόνο με το ενεργειακό κομμάτι αλλά και με βασικά αγαθά στην καθημερινότητα των νοικοκυριών. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φέρει τροπολογίες για το ρεύμα στη Βουλή και μάλιστα ήταν τον Ιούλιο του 2020 που απορρίφθηκε από την κυβέρνηση», λέει στον KavalaNews 102.8  ο κ. Σωτηριάδης.

 

Επίσης τόνισε πως θα έπρεπε να είχαν ενισχυθεί τα νοικοκυριά κατά τη διάρκεια της πανδημίας με το εισόδημα έκτακτης ανάγκης που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. 

 

«Μιλάμε για δύο εκατομμύρια νοικοκυριά. Δυστυχώς όλα τα μέτρα αυτά η ΝΔ δεν ήθελε να τα ακούσει και να συνεργαστεί», λέει ο κ. Σωτηριάδης.

 

Με αφορμή το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Σωτήρης Σωτηριάδης σημείωσε πως θα ξεκαθαρίσουν πολλά στο κόμμα, ενώ εκτίμησε πως θα υπάρχουν έντονες πολιτικές εξελίξεις μέσα στο 2022. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8: