Στην Καβάλα βρέθηκε την Παρασκευή (1/10) ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας και κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας με στόχο την ενημέρωση πολιτών και φορέων για τα έργα κατασκευής υποδομών διανομής φυσικού αερίου.

 

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Παυλίδης» της νομαρχίας έγινε ενημέρωση για τις χρήσεις και τα οφέλη του φυσικού αερίου τόσο στα νοικοκυριά όσο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες.

 

«Το έργο έχει πολλά οφέλη. Οικονομικά και δημιουργία θέσεων εργασίας», δηλώνει ο διευθυντής εμπορικών δράσεων της ΔΕΔΑ, Δημήτρης Αυλωνίτης

 

«Σε ο,τι αφορά τις συνδέσεις τα αρχικά νούμερα, είναι νούμερα βάσης. Είμαστε σίγουροι ότι τα νούμερα θα ξεπεραστούν όπως σε άλλες πόλεις. Το ποσοστό κάλυψης θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο και ότι αίτηση έρθει θα καλυφθεί», είπε ο κ. Αυλωνίτης. 

 

«Οι συνδέσεις θα αρχίσουν στο πρώτο τρίμηνο του 2022», συμπλήρωσε. 

 

Στόχος για τα στελέχη της είναι πρώτα να καλυφθεί το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια ανάλογα με τη ζήτηση να προγραμματιστούν επεκτάσεις όπου θα υπάρχει ενδιαφέρον. Γι’ αυτό κάλεσε τον κόσμο να κάνει αιτήσεις

 

 

 

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας δήλωσε πως: 

 

«Έχουν δοθεί οι δρόμοι στους οποίος θα ξεκινήσουμε τις εργασίες και σε συνεννόηση με τον εργολάβο θα αποφασίσουμε από που συμφέρει να ξεκινήσουμε». 

 

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι και τον επόμενο μήνα

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: