"Για μένα δεν τίθεται θέμα διαγραφής γιατί είχα ανεξαρτητοποιηθεί πριν με διαγράψουν" είπε στον KavalaNews 102,8 η Μαρία Πολυμέρου

 

"Θεωρώ ότι είχαμε πέσει σε ένα τέλμα. Δεν είχαμε αποτελέσματα. Δεν με εκπροσωπούσε πλέον η γραμμή της παράταξης. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο γιατί δεν θέλω να προκαλέσω τον διχασμό είπε ο κ. Πολυμέρου εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν να αποχωρήσει από την Περιφερειακή Σύνθεση", σημείωσε.

 

Αναφερόμενη στο σχόλιο του Θόδωρου Μαρκόπουλου ότι ενδεχομένως να αποχώρησε γιατί υπάρχουν βλέψεις για έμμισθη θέση στη διοίκηση της Περιφέρειας (δες ΕΔΩ) είπε ότι καλό είναι να μη δημιουργούμε σενάρια

 

Όσο για την παράδοση της έδρα της στην παράταξη είπε πως η έδρα ανήκει στους Θάσιους που την ψήφισαν και σε κανέναν άλλον.

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8 η Μαρία Πολυμέρου: 

 

 

 

Η ανακοίνωση της : 

 

«Δύο χρόνια από την τιμή που μου έκαναν οι συντοπίτες μου να με επιλέξουν ως μοναδικό εκπρόσωπο της ΠΕ Θάσου στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ, είναι οι μόνοι που μπορούν να με κρίνουν για την έως σήμερα πορεία μου.

 

Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να απαντήσω στη λασπολογία και τα ψέματα που ειπώθηκαν εις βάρος μου.

 

Η μοναδική έδρα της Θάσου ανήκει στους κατοίκους της οι οποίοι μου την εμπιστεύτηκαν .

 

 Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντι τους προσπάθησα να αναδείξω ζητήματα που μας απασχολούν στο νησί και να προτείνω λύσεις. Για το σκοπό αυτό ζήτησα και απαίτησα, με δυνατή φωνή και πάντοτε στα πλαίσια των πολιτικών ορίων. Σε αυτή τη πορεία θα συνεχίσω με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μου και των συμπολιτών μου. Αυτό και μόνο αξίζει ώστε να προσπαθώ να εκπροσωπώ το νησί μου με όλες τις δυνάμεις μου.

 

Εχθές το πρωί μίλησα με τον επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κο Χριστόδουλο Τοψίδη και του ανέλυσα τις σκέψεις μου, τους λόγους και την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ. Μου ζήτησε χρόνο πριν στείλω οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Ενώ το σεβάστηκα, αυτός έστειλε δελτίο τύπου όπου ανακοίνωνε τη διαγραφή μου, χωρίς φυσικά να τηρεί τα απαιτούμενα εκ του κανονισμού στοιχεία όπως τις υπογραφές τουλάχιστον 8 συμβούλων από τους 12 της Περιφερειακής Σύνθεσης.

 

Ακολούθως απέστειλα στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου τη δήλωση Ανεξαρτητοποίησης μου, όπως την είχα ετοιμάσει. Η συμπεριφορά αυτή επιβεβαιώνει το ορθό της απόφασης μου. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για προσωπικές διαφωνίες αλλά για διεκδικήσεις,έργα κ αποτελέσματα. 

 

Το μόνο χρέος που έχω, η μόνη υπόσχεση που δίνω, στο κόσμο της Θάσου είναι ότι θα είμαι παρούσα στα ζητήματα που μας απασχολούν και θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε να έχουμε πρακτικά μετρήσιμα αποτελέσματα στους τομείς που αφορούν την κοινωνία». 

 

 

Μαρία Πολυμέρου 

Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Θάσου