Ακόμα ένα βραβείο κατέκτησε η Lioncode Web & Mobile Solutions η οποία βραβεύτηκε στο μεγαλύτερο θεσμό IMPACT BITE Awards. Πρόκειται για μια Καβαλιώτικη εταιρία με έδρα τη Χρυσούπολη.

 

«Στιγμή που επιβραβεύεται η ποιότητα και η σκληρή δουλειά» αναφέρει ο διευθυντής της εταιρίας, Χρήστος Παπαδάκης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο μαζί με τον Χρυσάφη Ναθαναηλίδη.

 

«Σε ρεκόρ συμμετοχών δεκαετίας από κολοσσούς πληροφορικής η εταιρεία μας Lioncode Web & Mobile Solutions βραβεύεται στα μεγαλύτερα βραβεία πληροφορικής της χώρας IMPACT BITE Awards στον πυλώνα Έργα & Πρωτοβουλίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μαζί με τέσσερις μόλις ακόμα. Μία μοναδική επιβράβευση και ακόμα ένα βραβείο που κάνει όλη την ομάδα μας κυρίως υπερήφανους και έπειτα χαρούμενους», τονίζει. 

 

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε τη διάκριση μας με Δελτίο Τύπου για την τεχνολογικά ανεπτυγμένη πλατφόρμα η οποία άλλαξε τη δομή των εκτεταμένων πληροφοριών, τις ψηφιακές διαδικασίες και την αποδοχή του κοινού του ΟΑΕΔ

 

Ένα καινοτόμο τεχνολογικά έργο που εκτόξευσε τη χρήση και αύξησε την ταχύτητα εύρεσης της αναζητούμενης πληροφορίας, ενώ μετά την ενεργοποίηση του νέου ιστότοπου καταγράφηκε υπερδιπλασιασμός των επισκέψεων, με περισσότερες από 40.000 επισκέψεις κάθε εργάσιμη ημέρα όπως αναφέρει ο ίδιος ο Οργανισμός.

 

«Την ποιότητα του βραβείου αντικατοπτρίζει η παρουσία και η βράβευση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Περιερρακάκης (το έργο του είναι αντικειμενικά και αποδεδειγμένα εκπληκτικό). Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ακόμα πιο δυναμικά και ευελπιστούμε σε παρόμοιες διακρίσεις των έργων μας μελλοντικά», συμπληρώνει ο κ. Παπαδάκης. 

 

Η εταιρία ωστόσο δεν βραβεύεται για πρώτη φορά (δες ΕΔΩ).

 

Δείτε το βίντεο της απονομής: