«Σήμερα που το μέλλον της ομάδας κρέμεται από μία κλωστή κάποιοι οφείλουν να πάρουν θέση. Το «καραβάκι» βουλιάζει. Bρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ο κ. Χαντιντάγκι πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις και να φανεί συνεπείς και αντάξιος», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο πρ. υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, Πέτρος Πετρόπουλος.

 

«Έχουν γίνει πολλά εξοργιστικά πράγματα στην ομάδα. Είναι προκλητικά και ενοχλητικά. Η ομάδα της Καβάλας έχει 2-3 επαγγελματίες παίκτες από το περσινό ρόστερ και κάνει προπονήσεις με 12 άτομα», σημειώνει ο κ. Πετρόπουλος. 

 

Σχετικά με το τί δεν πήγε καλά και δεν κατάφερε ο ΑΟΚ να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την Super League 2 είπε ότι «δεν ξέρουμε το σκεπτικό της Επιτροπής Αθλητισμού που δεν έκανε δεκτό το φάκελο της ομάδας. Εκτιμώ ή ότι κάποια από τα δικαιολογητικά ήταν ελλιπή». 

 

Ακούστε όσα είπε ο Πέτρος Πετρόπουλος στον KavalaNews 102.8: 

 

 

«Ντροπιαστική εικόνα»

 

«Ίσως υπάρξει η δυνατότητα και τα χρονικά περιθώρια για να ανατραπεί η δυσάρεστη και ντροπιαστική εικόνα. Ο ΑΟΚ κέρδισε με το σπαθί του την άνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα για τις ομάδες της Super League 2 για να ολοκληρώσουν την μετοχική τους αύξηση. 

 

Όφειλε η πλευρά του κ. Χαντιντάγκι, του φερόμενου ως επενδυτή, να καταβάλλει το υπόλοιπο ποσό των 200.000 ευρώ και να πάρει το πακέτο μετοχών και να υλοποίηση την δέσμευση που έδωσε στους Αντωνίου, Κατσαμακίδη, Δεληκάρη στο σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψαν. Ίσως πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες», είπε ο Πέτρος Πετρόπουλος.  

 

«Αλίμονο σε αυτούς που μοίραζαν υποσχέσεις»

 

«Αν δεν ολοκληρωθεί σήμερα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αν δεν κλείσει η συμφωνία με το νέο επενδυτή με τους μετόχους, η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές γιατί την υπογραφή την βάζει μόνο ο κ. Δεληκάρης. Πώς θα έρθουν οι ποδοσφαιριστές όταν δεν έχει τηρηθεί η συμφωνία με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου; 

 

Το παρόν είναι καταστροφικό. Το τοπίο είναι μαύρο και αλίμονο αν η ομάδα πέσει στη Γ’ Εθνική ή πιο κάτω. Αλίμονο σε αυτούς που μοίραζαν υποσχέσεις. Κανένας δεν μιλάει. Περίμενα αντίδραση από τη Λέσχη Φιλάθλων, από τους Γαλάζιους Αργοναύτες, από τον Ερασιτέχνη. Αυτοί κάποτε «πυροβολούσαν» τον Κατσαμακίδη, τον Αντωνίου και τον Δεληκάρη», συμπληρώνει ο κ. Πετρόπουλος.