Δώδεκα είναι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας στην πλειοψηφία τους διασώστες σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κώστα Τσιτσιλικάκη. 

 

Όπως είπε στον KavalaNews 102,8 από αύριο 12 άτομα συν 2 που βγαίνουν στη σύνταξη δεν θα είναι στη θέση τους μετά από την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή εργασίας στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς γεγονός που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία του ΕΚΑΒ Καβάλας. 

 

Έμπειρο προσωπικό που τόσο καιρό παλεύει με τον κορωνοϊό έρχεται η κυβέρνηση να το αντικαταστήσει με άπειρο προσωπικό είπε ο κ. Τσιτσιλικάκης και τόνισε πως οι εργαζόμενοι δε φέρουν καμία ευθύνη καθώς ο νόμος είναι εκβιαστικός

 

Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα νέο κύμα κορωνοϊού αποδυναμωμένοι είπε. 

 

Ακούστε τι είπε στον  KavalaNews 102,8 ο Κώστας Τσιτσιλικάκης 

 

 

Τέλος τόνισε πως από μόνο του το εμβόλιο δεν είναι ασπίδα καθώς και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό. Εμείς και εμβολιασμένοι να είμαστε πάλι πρέπει να φοράμε τις προστατευτικές στολές γιατί πάλι μεταδίδουμε τον ιό. Τότε γιατί όλος αυτός ο εκβιασμός. 

 

Δεν είμαι κατά του εμβολίου είμαι κατά της υποχρεωτικότητας γιατί υπάρχουν συνάδελφοι που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο και αυτό είναι ανθρώπινο, είπε ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ Καβάλας.