Συνάντηση μιας ώρας είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, με τη βουλευτή Θεσσαλονίκης και Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τη βουλευτή Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου και τους πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Κώστα Μορφίδη.

 

Ο κ. Μουριάδης αναφέρθηκε στο θέμα της τροπολογίας που κατατέθηκε στη βουλή για το πάρκινγκ "Ροδόπη", ζητώντας από τις εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να την ψηφίσουν όταν θα έρθει στην ολομέλεια, ενώ παρουσίασε τα έργα που ενέταξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", καθώς και την προετοιμασία που γίνεται αυτό το διάστημα για το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ της επόμενης περιόδου. 

 

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καβάλας τόσο από την εφαρμογή του συστήματος κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, όσο και από τη μείωση των εσόδων, λόγω της υγειονομικής κρίσης. 

 

Η κ. Νοτοπούλου, σχολιάζοντας την τρέχουσα επικαιρότητα, επισήμανε ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση να φανεί πιο αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αποτρέποντας, πέρα όλων των άλλων, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον τουριστικό τομέα.

 

Φωτογραφία από τη συνάντηση στο Δημαρχείο Καβάλας: