Από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου του 2021 πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος η 28η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας KAVALAEXPO στον εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη Καβάλας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης. 

 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει

 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι προτίθεται να διοργανώσει και φέτος για 28η χρονιά την έκθεση KAVALAEXPO, η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας. Θα πραγματοποιηθεί από τις 08-11 Οκτωβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

 

Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία, προκειμένου να προβάλλει,  να προωθήσει τα προϊόντα του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία για νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και νέες αγορές στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

H συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερη τιμή και καθοριστική, για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης καθώς και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας. Παρακαλούμε να μας δηλώστε έγκαιρα, τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι 20 Ιουλίου 2021.

 

Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην «KAVALAEXPO 2021».

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) κα Α. Μάρκου (εσωτ. 13), κα. Δ. Παρασύρη (εσωτ.11)