Στην Δράμα θα βρεθεί στο πλαίσιο περιοδείας του, τις επόμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι μετά την επίσκεψη στo γειτονικό νομό, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Ξάνθη και στην Καβάλα

 

Οι δυο αυτές επιπλέον επισκέψεις θα συνδυαστούν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, με μια σημαντική ανακοίνωση για κάθε περιοχή. 

 

Για την περιοχή της Καβάλας εκτιμάται ότι η ανακοίνωση αυτή θα σχετίζεται με τη νέα μεγάλη επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στη ΒΙΠΕ που δημιουργεί 300 νέες θέσεις εργασίας (δείτε ΕΔΩ). 

 

Όπως έγινε γνωστό, στην Ξάνθη θα εγκαινιάσει τις εργασίες κατασκευής των δικτύων οικιακών συνδέσεων φυσικού αερίου.

 

Στο μεταξύ, η τοπική ΝΔ δεν έχει ενημερωθεί για επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή.

 

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί το γειτονικό νομό όπου θα έχει συνάντηση με την τοπική περιφερειακή και δημοτική αρχή καθώς επίσης και με λοιπούς παραγωγικούς φορείς. Παράλληλα αναμένεται να περπατήσει στην πόλη, να μιλήσει με εμπόρους και λοιπούς καταστηματάρχες καθώς επίσης και με τους κατοίκους της περιοχής.

 

Πιθανή θεωρείται η παρουσία του στην Καβάλα την Παρασκευή 2/6 την μέρα δηλαδή που θα βρίσκεται στην πόλη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα εγκαίνια της «Μεγάλης Λέσχης» στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια» της Καβάλας.