"Δεν είμαι «λαγός» κανενός" δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης, ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023, τονίζοντας ότι αν δεν τελεσφορήσει η προσπάθεια να είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος δεν θα κατέλθει με κανέναν συνδυασμό.

 

Ο κ. Λεμονίδης εξήγησε πως αν και στο παρελθόν είχε πολλές προτάσεις να στελεχώσει κάποιον συνδυασμό, τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες για να διεκδικήσει τον Δήμο Καβάλας και ξεκαθάρισε πως αν αυτό δεν τελεσφορήσει δεν πρόκειται να ενταχθεί κάπου αλλού. 

 

«Πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να ηγηθώ εγώ. Αν ήθελα να πάω κάπου θα το είχα κάνει αλλά η επιθυμία μου δεν είναι αυτή», λέει χαρακτηριστικά. 

 

Τόνισε πως ο συνδυασμός αυτός δεν θα έχει κομματική χροιά και εξήγησε πως θα αποτελείται από άτομα της αγοράς ενώ θα στελεχωθεί και από άλλες επαγγελματικές ιδιότητες. 

 

Επίσης δήλωσε πως «η φιλοδοξία μου είναι να κατέλθω στις εκλογές του 2023 με ένα συνδυασμό από νέους ανθρώπους με τους οποίους θα υλοποιήσουμε το όραμά μας για την πόλη».

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο Βασίλης Λεμονίδης: