Κάλεσμα στην απεργία της Πέμπτης (3/6) στις 10:30 στην πλατεία Καπνεργάτη, απευθύνουν τα Εργατικά Σωματεία της Καβάλας απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 

 

Η ανακοίνωση: 

 

«Τα σωματεία μας υλοποιώντας την απόφασή τους για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζουν τη δράση τους, με Εργατικά Κέντρα – Ομοσπονδίες – Συνδικάτα όλης της  χώρας, και καλούν τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα  της περιοχής  να δώσουμε απεργιακή απάντηση την Πέμπτη 3 Ιούνη 2021 10:30 στη πλατεία Καπνεργάτη.

 

Με τη δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία και την απεργιακή κινητοποίηση, στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στο πολεμικό τους ανακοινωθέν δεν έχουμε άλλο δρόμο να ακολουθήσουμε από το να απαντήσουμε με τα δικά μας όπλα.

 

Απαιτούμε τώρα να αποσυρθεί το αντεργατικό μόρφωμα και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας σε κάθε κλάδο, κάθε χώρο δουλειάς και να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση».