Έφτασαν στη Θάσο οι επισκέπτες από το πρώτο charter για το 2021 από την Βαρσοβία με 180 επιβάτες. Πρόκειται για την πρώτη πτήση με τουρίστες από την Πολωνία στην Ελλάδα.

 

«Ο μεγαλύτερος Tour Operator της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης “ITAKA” όπως και πέρυσι  συνεχίζει  με συνέπεια να συνδράμει στην τουριστική κίνηση της Θάσου. 

 

Συνεχίζουμε, σε μερικές εβδομάδες με 4 πτήσεις εβδομαδιαίως και τις πτήσεις απευθείας από Λιθουανία και Τσεχία» λέει στο KavalaNews ο τουριστικός πράκτορας στην Θάσο, Τάσος Τερζής

 

«Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς δεκαετίας. Οι κρατήσεις είναι αρκετά καλές. Aν δεν εμποδιστεί από κάποιο κυβερνητικό μέτρο ή από τη δική μας ή δική τους χώρα, θα κάνουμε γύρω στις 12 χιλιάδες αφίξεις. Οι πελάτες είναι καλοί και πρόκειται για αναπτυγμένες οικονομίες και ξοδεύουν», λέει ο κ. Τερζής.  

 

«Να δείξουμε καλό πρόσωπο»

 

«Οι πελάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι. Μόνο που κατεβαίνουν από το αεροπλάνο και βλέπουν τον ήλιο είναι αρκετό. Σε αεροδρόμιο και λιμάνι όλοι ήταν καλά οργανωμένοι. Γίνεται μία προσπάθεια να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο.

 

Ήταν η πρώτη πτήση από Πολωνία στην Ελλάδα και στα social media παίζει πολύ έντονα και δείχνουμε μία καλή εικόνα. Μαζί με την άφιξη ήρθαν και 30 πράκτορες και πωλητές από την Πολωνία. Θα γίνει καλή διαφήμιση και βλέπουν ότι ο κόσμος τηρεί τα μέτρα», επισημαίνει.  

 

«Να κάνουν όλοι το εμβόλιο. Όταν θα αρχίσει ο μαζικός εμβολιασμός να το διαφημίζουμε».

 

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των τουριστών: