Απάντηση στην ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Κωστή Σιμιτσή δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σχετικά με το διάβασμα και τα μαθηματικά (δες ΕΔΩ) με αφορμή τον αριθμό για τους εργάτες γης που αντιστοιχούν για το νομό Καβάλας (δες ΕΔΩ). 

 

«Να διαβεβαιώσουμε λοιπόν τον Αντιπεριφερειάρχη του κυρίου Μέτιου ότι καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες και βελτιωνόμαστε σε όλα τα μαθήματα-κυρίως στην Ιστορία, αλλά και στα μαθηματικά-και τον πληροφορούμε ότι έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα.

 

Ως εκ τούτου έχουμε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με αυτά που αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

 

Στην ανακοίνωσή μας δεν σχολιάσαμε αν οι 600 εποχικοί εργάτες γης για την Καβάλα είναι πολλοί ή λίγοι.Επισημάναμε, απλά, ότι είναι δυσανάλογοι με τους 10.000 για την Χαλκιδική», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σε ανακοίνωσή του. 

 

«Τονίσαμε ότιελπίζουμε να μην είναι ίδια και η αναλογία των τουριστών που θα επισκεφθούν την Καβάλα, σε σχέση με αυτούς της Χαλκιδικής, έχοντας ως δεδομένες τις αλλοπρόσαλλες περσινές αποφάσεις της Κυβέρνησης. 

 

Σημειώσαμε εμφατικά ότι και φέτος η Κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει κανένα σχέδιο, αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχει απόφαση για το άνοιγμα ή μη της Νυμφαίας. Πράγμα που ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να έρθουν στην Καβάλα όσοι εποχικοί και αν έχει αποφασιστεί να έρθουν.

 

Τέλος,εμείς απευθυνθήκαμε στην Κυβέρνηση και στους τοπικούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Από όσο ξέρουμε, μέχρι σήμερα, το ΚΙΝΑΛ, στέλεχος του οποίου είναι ο κύριος Σιμιτσής, είναι στην αντιπολίτευση και ο ίδιος δεν είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ακόμη.

 

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε σε όλους Καλή Αποκριά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.