Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης έκανε γνωστή την παραχώρηση του κτιρίου του Εργατικού Κέντρου Χρυσούπολης, ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, στο Δήμο Νέστου επ’ ωφελεία των δημοτών του.

 

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Βουλευτής το τελευταίο χρονικό διάστημα, πραγματοποίησε σειρά επαφών τόσο με την ηγεσία του ΟΑΕΔ όσο και με τους αρμόδιους του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στους οποίους εξέθεσε την επιχειρηματολογία του αναφορικά με την αναγκαιότητα της παραχώρησης του εν λόγω κτιρίου στο Δήμο Νέστου.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Κωστή Χατζηδάκη για την ανταπόκριση στο αίτημά του καθώς και προς τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ και τις υπηρεσίες του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης.

 

Επίσης, ο Βουλευτής ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του για την αγαστή συνεργασία, εκφράζοντας συγχρόνως τη βεβαιότητα ότι θα δημιουργηθούν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την  αξιοποίηση του ανωτέρω κτιρίου.

 

(δελτίο Τύπου)