Την ευκαιρία να συζητήσει τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Νέστου, αλλά και ζητήματα ανάπτυξης της Κεραμωτής είχε σήμερα η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου, επισκεπτόμενη με το συντονιστή της ΝΕ Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κώστα Μορφίδη, το δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη

 

Ανέφερε αρχικά στο δήμαρχο την κατάσταση που συνάντησε στο λιμάνι της Κεραμωτής, σε ό,τι έχει να κάνει με την καθαριότητά του, η οποία δεν είναι η απαιτούμενη για μία υποδομή τέτοιου φόρτου και τέτοιας σημασίας. Υπενθύμισε στον κ. Μιχαηλίδη την ερώτηση που κατέθεσε και αφορά τη μη ανανέωση της σύμβασης του Δήμου Νέστου με τον ΟΛΚ Α.Ε., και τα αποτελέσματα τα οποία, δυστυχώς είναι ήδη εμφανή.

 

Επίσης, συζητήθηκε η προοπτική ανάπτυξης της Κεραμωτής, καθώς και επιμέρους προβλήματα και τις δυνατότητες που υπάρχουν σε όλο το μήκους του Δήμου. Τέλος, η βουλευτής ενημερώθηκε ότι η εμβολιαστική διαδικασία δεν έχει ακόμα ξεκινήσει στο Κ.Υ. Χρυσούπολης- το οποίο είχε προσφάτως επισκεφτεί- με τον δήμαρχο να επιβεβαιώνει ότι τα πάντα είναι πανέτοιμα να δεχτούν τα "πολυπόθητα" εμβόλια, τα οποία, με ευθύνη της κυβέρνησης δεν έχουν σταλεί.

 

(δελτίο Τύπου)