Στην πρόσληψη, 50 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διαφόρων ειδικοτήτων, θα προβεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Μεταξύ των περιοχών η Καβάλα, η Δράμα και η Αλεξανδρούπολη.

 

Για την Καβάλα προβλέπεται η πλήρωση μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, για την Αλεξανδρούπολη η πλήρωση μιας θέσεις ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, για τη Δράμα η πλήρωση μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων.

 

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας 8 μηνών.

 

Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 (δες ΕΔΩ) και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (δες ΕΔΩ), Δομοκού 5, Τ.Κ. 10445 - Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης, Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού, υπόψη κας Ε. Καρούσου, κας Β. Κάππου και Α. Ροδοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2108802856, 2108802837 και 2108802374).

 

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ).

 

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

 

Δείτε όλη την προκήρυξη ΕΔΩ