Στο στόχαστρο φαίνεται πως μπήκε το γήπεδο του Α.Ο. Ποταμιά στην Θάσο. Άγνωστοι διέρρηξαν το κυλικείο του γηπέδου, ενώ προκάλεσαν φθορές.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά το τελευταίο διάστημα με τους δράστες να κλέβουν χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές και αθλητικό υλικό.

 

Αναλυτικά:

 

«Την Τετάρτη το πρωί ο συντηρητής του γηπέδου διαπίστωσε ότι οι ενημερωτικές πινακίδες του γηπέδου είχαν βάφει με σπρέι. Τότε είχαμε εκδώσει μια λιτή ανακοίνωση κατά των φθορών, πιστεύοντας ότι δεν θα επαναληφθεί. Η πραγματικότητα όμως ήρθε να μας διαψεύσει και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

 

Το Σάββατο βράδυ προς ξημέρωματα Κυριακής άγνωστοι (ίσως και όχι) διέρρηξαν το κυλικείο του γηπέδου και απέσπασαν χρήματα, τρόφιμα και ποτά. Αυτό όμως δεν τους ήταν αρκετό και επανήλθαν για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

 

Κυριακή βράδυ προς ξημέρωματα Δευτέρας αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές, αθλητικό υλικό και ότι περίσσεψε από την προηγούμενη επιδρομή τους. Η διαστροφή τους όμως δε έμεινε εκεί. Εβγαλαν κάποιες μπάλες και τις πέταξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους με μια μπλούζα που βρήκαν στο χώρο αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. Τους ενημερώνουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο αθλούνται 52 παιδιά από τις ακαδημίες και 20 ενήλικες από την αντρική ομάδα και γι'αυτό είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε κάθε προσπάθεια φθοράς/ζημιάς με όλα τα νόμιμα μέσα. Για το λόγο αυτό καλέσαμε το τοπικό αστυνομικό τμήμα και άμεσα έφτασε στο χώρο κλιμάκιο της Ασφάλειας Καβάλας και με την ερευνά, κατάφεραν να βρουν δακτυλικά αποτυπώματα. Μετά από αυτό ο πρόεδρος της ομάδας μετέβη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση.

 

Ως Δ.Σ του Α.Ο.Ποταμιας δηλώνουμε ότι θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του σωματείου και των αθλητών του με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος. Αυτή τη στιγμή τρεις λέξεις μόνο μας βγαίνουν να πούμε στους δράστες.

 

ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΛΗΤΕΙΑ

 

Εκ του Διοικητικού συμβουλίου

Α.Ο. Ποταμιάς»

 

Δείτε φωτογραφίες: