Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης που είχε από ιθύνοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τρόφιμων, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους αιγοπροβατοτρόφους πως από σήμερα Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020, ξεκινά σταδιακά η πληρωμή της κρατικής ενίσχυσης με 3,91 ευρώ ανά ζώο λόγω της πανδημίας, όπως είχε διεμηνυθεί από το Υπουργείο το προηγούμενο διάστημα.

 

Η πληρωμή της κρατικής ενίσχυσης στους αιγοπροβατοτρόφους της Π.Ε. Καβάλας έρχεται σε ικανοποίηση ενός από τα βασικά αιτήματα που είχε θέσει ο Βουλευτής στην ατζέντα του κατά τις επιμέρους συναντήσεις του με τον Υπουργό κ. Βορίδη ήδη από τις αρχές Απριλίου.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Ο Υπουργός και η Κυβέρνηση μας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά εμπράκτως τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας εν μέσω της πανδημίας, η οποία δημιούργησε και δημιουργεί πολύ δύσκολα προβλήματα. Ευχαριστώ τον Υπουργό και το επιτελείο του. Οι προσπάθειες μου για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση της Π.Ε. Καβάλας συνεχίζονται!».