Ακόμα μία νίκη σημείωσε η Καβάλα, σε φιλική αναμέτρηση στην Χαλκιδική κόντρα στην Τρίγλια το Σάββατο 10/10. Οι «αργοναύτες» του Κώστα Ανυφαντάκη πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και έφυγαν με τη νίκη, σημειώνοντας παράλληλα ακόμα μία καλή εμφάνιση.

 

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον ΑΟΚ να προηγείται με 1-0.  Άνοιξε το σκορ στο 12′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ορφανίδη. Στη συνέχεια η Τρίγλια ανέβασε ρυθμούς και είχε καλές στιγμές για να φτάσει στην ισοφάριση.

 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι παίκτες του Ανυφαντάκη ολοκλήρωσαν επιτυχώς μια αντεπίθεση, με τον Παπαδόπουλο να διαμορφώνει το 0-2, μετά από ασίστ του Κολλά.

 

Στο 78’ οι γηπεδούχοι μειώνουν σε 2-1.

 

Ένα λεπτό αργότερα όμως,σε νέα αντεπίθεση του Α. Ο. Καβάλας, ο Κολλάς από κοντά έκανε το 1-3, μετά από ασίστ του Ορφανίδη.

 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Κολλάς, μετά από προσωρινή απόκρουση του Χρυσόστομου Ιακωβίδη σε σουτ του Βαλαβανόπουλου.

 

Π. Ο. Τρίγλιας ( Κώστας Γεωργιάδης): Στέφανος Παλαβράκης , Κωνσταντίνος Πανάγου , Γιάννης Γαλούπης, Δημήτρης Σγουρής , Άγγελος Παπαστεργιανός, Μανώλης Παπαστεργιανός, Γκέρι Τότσκα, Στάθης Σαρβανίδης, Αντώνης Ζγκούρη, Eduardo Brito, Χάρης Ποζατζίδης.

 

Αγωνίστηκαν και οι: Γιώργος Σμυρλής, Γιάννης Καλαϊτζίδης, Amer Osmanagic, Στράτος Χιντζίδης,Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Αλέξανδρος Δόρης, Νίκος Τσουμάνης, Χρυσόστομος Ιακωβίδης, Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης, Τάσος Κεχαγιάς.

 

Α. Ο. Καβάλας ( Κώστας Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Κολλάς, Ορφανίδης, Κοκκόρης.

 

Αγωνίστηκαν και οι: Σταθάκης, Τενεκές, Μαλανδρής, Βαλαβανόπουλος, Κολλαράς, Γεωργακόπουλος, Γιαννάκος, Αδαμάκης.

 

Διαιτητής ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Γιώργο Χριστάκογλου και Φάνη Τσιρωνά.