Αθλητιισμός

Ο πρωτοπόρος Βύρωνας πήρε τη νίκη, με 2-0, κόντρα στον Βρασίδα Ν. Περάμου. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης κατέκτησε το «διπλό» στο τοπικό ντέρμπι με τον Αετό στο Οφρύνιο, με 0-1. Το γκολ-τρίποντο πέτυχε με πέναλτι ο Μπαϊρακτάρη στο 43ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 65ο λεπτό.

Την  Παρασκευή 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο Καβάλας η απονομή έγχρωμων ζωνών του Aθλητικού Συλλόγου

Έχουμε μπει για τα καλά στα πλέι-οφ και οι «μάχες» που δίνονται για τις Ευρωπαϊκές θέσεις ολοένα και αυξάνουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Μπορεί ο Ολυμπιακός να θέλει ελάχιστους πόντους για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του και μαθηματικά, όμως όλοι οι υπόλοιποι έχουν δρόμο μπροστά τους.

Από της λίγες ημέρες με μετρημένα παιχνίδια σε σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα. Για αυτό, πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας με την Νταντάλκ να υποδέχεται την Φιν Χαρπς. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 στο Oriel Park.

Οι πρώτοι επαναληπτικοί της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν και σε μια πολύ γεμάτη, ελαφρώς συμπιεσμένη, σεζόν, όλα μπορούν να συμβούν. Έτσι, σήμερα, η Γιουβέντους υποδέχεται την Πόρτο και η Ντόρτμουντ τη Σεβίλλη, με το ενδιαφέρον να είναι στα ύψη. 

Ένα πολύ γεμάτο τριήμερο ξεκινάει σήμερα στην Ευρώπη, καθώς έχουμε τα υπόλοιπα ματς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αρκετά ραντεβού από εξ’ αναβολής ματς σε όλα τα πρωταθλήματα και φυσικά το Γιουρόπα Λιγκ και τους επαναληπτικούς του. 

Ακόμα μία νίκη σημείωσε η Καβάλα, σε φιλική αναμέτρηση στην Χαλκιδική κόντρα στην Τρίγλια το Σάββατο 10/10. Οι «αργοναύτες» του Κώστα Ανυφαντάκη πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και έφυγαν με τη νίκη, σημειώνοντας παράλληλα ακόμα μία καλή εμφάνιση.

 

O Αθλητικός Όμιλος Καβάλα και ο ιστορικός σύλλογος του συμπολίτη Ηρακλή ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους σε επίπεδο ακαδημιών ποδοσφαίρου. 

 

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους που εργάστηκαν σκληρά για την μεγάλη αυτή επιτυχία!

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με αφορμή την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην υποβιβλιοπεί καμιά Ομάδα από την Α1 για τη σεζόν 2011-20119, σας προτείνουμε όπως δεχθείτε το ίδιο να ισχύει και για την Α2' Κατηγορία για μας, ομάδες του συμμετέχουν στα PLAY ζη.

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην FootballLeague. Είναι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο μας, η άνοδος δύο ομάδων στην εν λόγω κατηγορία και η Καβαλιώτικη ομάδα του Νέστου

Η ομάδα προσκαλεί τους φιλάθλους της  Καβάλας που αποδεδειγμένα αγαπά το μπάσκετ και κυρίως τους νεαρούς / ες αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνται με το άθλημα να έρθουν στην Καλαμίτσα για το παιχνίδι. 

Μετά την δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ, ο Λιθουανός Διεθνής καλαθοσφαιριστής Simas buterlevicius είναι πλέον παίκτης της ENERGEAN KAVALA BC μετά την απόκτησή του από την Καβαλιώτικη ομάδα