Και σε πολλούς Καβαλιώτες έφτασαν τα email από τη διαδικτυακή καμπάνια του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, τα οποία ενημερώνουν για τις επικείμενες εκλογές στην υπερδύναμη. 

 

Το ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ συνοδεύει αυτό το email του, που είναι γραμμένο στα ελληνικά, με μια φωτογραφία (βλ. πάνω) του Ντόναλντ Τραμπ σε παλιότερη συνάντησή του με τον τότε Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, πριν την παραίτηση του τελευταίου τον Μάιο του 2019, στη σκιά των οικονομικών σκανδάλων από κατάχρηση κονδυλίων στην Αρχιεπισκοπή. 

 

Ο τομέας των απόδημων Αμερικανών του κόμματος, στέλνει μηνύματα σε ελληνοαμερικανούς με δικαίωμα ψήφου, ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει στις πολιτικές καμπάνιες, τα μηνύματα αυτά φτάνουν και σε άσχετους παραλήπτες, οι οποίοι όμως προτρέπονται να τα προωθήσουν σε φίλους τους που πιθανώς έχουν ή θα μπορούσαν να έχουν δικαίωμα ψήφου (αν εγγραφούν εγκαίρως στους εκλογικούς καταλόγους). 

 

Στόχος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος είναι να εκμεταλλευτεί τις έως και 9 εκατομμύρια ψήφους των Αμερικανών πολιτών που ζουν εκτός ΗΠΑ. 

 

Το email που έφτασε και σε πολλούς Καβαλιώτες από το ελληνικό τμήμα του republicansoverseas.gr είναι το ακόλουθο: 

(διατηρήθηκε η ορθογραφία και το χρώμα κειμένου)

 

3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ  ΤΡΑΜΠ !!!

 

Για να μετρήσει η ψήφος σας όμως, πρέπει να εγγραφείτε έγκαιρα στους εκλογικούς καταλόγους και να λάβετε τα ψηφοδέλτια γρήγορα !

 

για την εγγραφή σας συμπληρώστε το έντυπο που θα βρείτε εδώ CLICK ME!

 

Τυπώστε το και ταχυδρομείστε το σύμφωνα με τις οδηγίες.

 

(επιλέγετε μέθοδο αποστολής των ψηφοδελτίων με e-mail)

 

Οσοι από εσάς ήδη έχετε λάβει τα ψηφοδέλτια, στείλτε τα ΑΜΕΣΩΣ με το ταχυδρομείο (συστημένο ΕΛΤΑ) απ' ευθείας στα εκλογικά κέντρα στις ΗΠΑ.

 

Οχι Προξενεία ή Πρεσβείες...

 

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ.... !!!

 

Ηδη το Κέντρο Βοηθείας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ έχει προβεί σε εγγραφές σχεδόν 40.000 νέων ψηφοφόρων για τις εκλογές της 3-11

 

Είναι ένα ιστορικό ρεκόρ που θα βοηθήσει την Ελλάδα!!! Πάμε ΔΥΝΑΤΑ για +50.000 επιστολικές ψήφους από Ελλάδα..... 99% δαγκωτό TRUMP-PENCE !!!

 

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να καλέσετε και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 875-876 8100 από κινητό ή σταθερό 9πμ-6μμ Δευτέρα έως και Σάββατα.

 

ακόμα και αν δεν έχετε Αμερικανική υπηκοότητα και λάβατε αυτό το μήνυμα και είσαστε φίλοι του Κόμματος, προωθείστε αυτό το μήνυμα σε όσους ΕλληνοΑμερικαούς φίλους σας μπορείτε

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

 

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ !!!

 

ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!

 

ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΗΠΑ

 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

 

ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,

 

ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ !!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ !!!

 

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!

 

Ούτε οι μεγαλοστελεχάρες και οι συγγενείς του Τζό με το Αλτζχάιμερ που θησαυρίζουν από Τούρκικες δωρεές.....