Καμπάνια για την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου (Χίος, Λέσβος, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος, Ψαρά, Οινούσσες, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι και Θύμαινα), διοργανώνει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη. 

 

Η καμπάνια υλοποιείται σε όλη τη χώρα από τον ίδιο τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου ο οποίος την Πέμπτη 11 Ιουνίου θα βρίσκεται στην πόλη της Καβάλας προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς και τουριστικού πράκτορες του νομού για την προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου. 

 

Η επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας θα γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18:00 στο ξενοδοχείο Lucy. Στόχος της καμπάνιας είναι η προσέλκυση Ελλήνων τουριστών με τον τίτλο «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς». Την καμπάνια θα επικοινωνήσουν αφιλοκερδώς γνωστές προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον χώρο των τεχνών, της τηλεόρασης , του αθλητισμού και έλκουν την καταγωγή τους από τα νησιά, μιλώντας για τον τόπο τους από καρδιάς, με λόγο βιωματικό που εστιάζει στο να μεταφέρει αυθεντικές εμπειρίες