Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ «Το Βαρέλι».

 

Η συζήτηση αφορούσε στη κατάσταση που έχει περιέλθει η αγορά πετρελαίου, με τις τρέχουσες τιμές να καταγράφουν πρωτοφανή πτώση σε παγκόσμιο επίπεδο, ως συνέπεια του περιορισμού των μετακινήσεων για τη πρόληψη της διασποράς του SARS-COV-2. Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον Βουλευτή για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί αυτή η κρίση να έχει στο μέλλον της εταιρείας, αλλά και για τις ενέργειες που μέχρι τώρα έχουν γίνει από πλευράς τους.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης διευκρίνισε πως κύριο μέλημα του, ήδη από τη πρώτη του θητεία ως Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας, όταν με εισήγηση του στη Βουλή τον Φεβρουάριο του 2013 εγκρίθηκε η ανανέωση της σύμβαση παραχώρησης για τα επόμενα 25 χρόνια, ήταν και είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας στη πλατφόρμα του Πρίνου, καθώς και η διατήρηση της σημαντικής θέσης της Καβάλας στον ενεργειακό χάρτη της χώρας. Με αυτά, διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να προληφθούν οποιεσδήποτε αρνητικές συνέπειες. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ