Τον ξυλοδαρμό του 9χρονου γιού του στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας όπου φοιτά, από δυο μεγαλύτερα παιδιά καταγγέλλει ο πατέρας του μικρού μαθητή Τάσος Αντωνιάδης. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου ενώ όπως αναφέρει ο γιός του υπέστη κάταγμα στα πλευρά από τα χτυπήματα.

 

«Ο Μιχάλης είναι Τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της Τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο . Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά !!

Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν στην μικρή αυλή του σχολείου υπηρεσία τι προσέχουν ;;

Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες ;;;

Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα !!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

Το θέμα έλαβε διαστάσεις 

 

Το θέμα έχει λάβει ήδη μεγάλες διαστάσεις καθώς ο πατέρας του παιδιού καταλογίζει τεράστιες ευθύνες για ό,τι συνέβη στους δασκάλους του σχολείου που εκείνη τη στιγμή, όπως λέει βρίσκονταν στην αυλή και δεν επιτηρούσαν σωστά τα παιδιά αλλά και στη διευθύντρια που, όπως αναφέρει, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο συμβάν. 

 

Χαρακτηριστικά σε σημερινή του ανάρτηση αναφέρει: 

 

 

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλων , μόλις γυρίσαμε σπίτι με ένα κάταγμα στα πλευρά και με όλα τα αλλά όργανα σε καλή κατάσταση όπως έδειξε το υπερηχογράφημα !!

Το θέμα είναι μεγάλο και δεν ευθύνονται μόνο οι γονείς των παιδιών . 

Μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι 4 δάσκαλοι που ήταν στην αυλή που δεν είναι πάνω από 100 τετραγωνικά και που υποτίθεται ότι έπρεπε να επιτηρούν τα παιδιά !!

Τον γιο μου τον χώρισαν παιδάκια !!

Ευθύνη φέρει και η Διευθύντρια που δεν μπήκε κάν στον κόπο να μας τηλεφωνήσει ότι χτύπησαν το παιδί !

Είχε προλάβει μάλλον αυτός που τον χτύπησε να πάει πρώτος από ότι μαθαίνω με αποτέλεσμα να ζητάει μάρτυρες από το γιο μου !

Αύριο θα ζητήσω ευθύνες από όλους όσους εμπλέκονται και φυσικά δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι !!

Οποίος προσπαθήσει να το καλύψει όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν θα είναι υπόλογος των πράξεων του !!

Το σχολείο του παιδιού μου είναι το 16ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας και επιτέλους πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για ότι συμβαίνει εκεί και να μην τα καλύπτουν !!

 

Έχει διαταχθεί ΕΔΕ

Από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθεί η υπόθεση. Ο πατέρας του παιδιού πάντως επιμένει στην καταγγελία του για το περιστατικό ξυλοδαρμού του γιου του στο σχολείο που αυτός φοιτά. Το περιστατικό έχει αναφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας ενώ για το συμβάν έχει επιληφθεί και η εισαγγελέας Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Καβάλας.