Συνεργάτες και αντιπρόσωποι της Κρι Κρι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν και φέτος το παρών στο ετήσιο Συνέδριο Παγωτού της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και για τις νέες δράσεις και τα λανσαρίσματα στην κατηγορία παγωτού για το 2020.

 

Το 2019 έκλεισε με σημαντική ανάπτυξη για την Κρι Κρι, με την προσθήκη 1.000 νέων σημείων πώλησης, αλλά και με την εδραίωση ως η δεύτερη σε προτίμηση μάρκα παγωτού σε όγκο στην Ελλάδα (Πηγή: Nielsen). Η συμμετοχή των νέων προϊόντων στις πωλήσεις ανήλθε στο 15%.

 

Σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας για τη νέα χρονιά,  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με κεντρικό μήνυμα ‘Πάμε για μεγάλες απολαύσεις’, η νέα χρονιά βρίσκει την Κρι Κρι να ολοκληρώνει νέες επενδύσεις στο εργοστάσιο παγωτού που σηματοδοτούν νέα καινοτόμα προϊόντα, αλλά και αύξηση της παραγωγικής ικανότητας για την καινούργια δεκαετία, για την Ελλάδα και το εξωτερικό».

 

Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στους πυραύλους Rodeo και τα ξυλάκια Master που έχουν αγαπήσει οι καταναλωτές. Πιο συγκεκριμένα, τα παγωτά Master ενισχύονται με το λανσάρισμα των Master Rich, των νέων παγωτών με μεγάλα απολαυστικά κομμάτια, τόσο στην επικάλυψη, όσο και στο εσωτερικό του παγωτού. Παράλληλα, ως ο δεύτερος παίχτης γιαουρτιού στην Ελλάδα λανσάρει φέτος και μία σειρά Frozen Yogurt για τους λάτρεις του πιο υγιεινού παγωτού στη συσκευασία 500 ml σε δύο υπέροχες γεύσεις.

 

Το σερραϊκό success story 

 

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και ένα σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά παγωτού.

 

Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. 

 

Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.