Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες (μεμονωμένα είτε μέσω συλλόγων) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πανελλαδική εθελοντική δράση Let's do it Greece απευθύνει η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κορίνα Χιώτη Πράσσα.

Για το λόγο καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 και ώρα 17.30 στο Δημαρχείο

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στην πανελλαδική εθελοντική δράση καθαρισμού Let's do it Greece που θα διοργανωθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Η συγκεκριμένη εθελοντική εκστρατεία έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της είναι μέσα σε μια μέρα όλοι οι πολίτες να συντονιστούν ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ο Δήμος Καβάλας, μέσω της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής αγωγής συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την κοινή εθελοντική δράση και συμμετέχει ενεργά.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής θα αναλάβει το συντονισμό των εθελοντικών δράσεων που θα δηλωθούν, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση και όλα τα τεχνικά μέσα (σακούλες, γάντια, κάδους, αυτοκίνητα για την μεταφορά των απορριμμάτων κ.α.).