Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του με χαλαρή διάθεση συναντήθηκαν χθες βράδυ στο μπαρ “Λοκάλι” στου Ψυρρή.  Το μαγαζί βρίσκεται πολύ κοντά στην Κουμουνδούρου και ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε εκεί γύρω στις 20.30. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν και οι selfie φωτογραφίες ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους βουλευτές που εκλέχτηκαν για πρώτη φορά με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Κάλεσε μάλιστα όλους τους βουλευτές να αναλάβουν πρωτοβουλίες στις περιφέρειές τους ούτως ώστε να ενισχυθεί η εγγραφή μελών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα isyriza.gr και να συμβάλλουν στη διεύρυνση του κόμματος.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από όλα τα “πηγαδάκια” που είχαν σχηματίσει οι βουλευτές. Συζήτησαν για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους χειρισμούς της ΝΔ στο προσφυγικό και τη στάση που υιοθέτησε προεκλογικά, η οποία την έχει φέρει σήμερα αντιμέτωπη με αντιδράσεις και από γαλάζιους φορείς και από τις τοπικές κοινωνίες. Τέλος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό.

 

Πηγή: anatropinews.gr