Η εκπαιδευτική κοινότητα του 6ου Γενικού Λυκείου, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού εορτασμού, είχε τη χαρά να οργανώσει τον εορτασμό Ημερών ERASMUS 2019, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Καπνεργάτη, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους η αναπληρώτρια του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Αλεξίου Ζωή, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Δασκαλούδης Θανάσης, καθώς και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Σμύρνης Karşıyaka Aydoğan Yağcı - Sience and art Centre και Cigli Imkb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, όπως και από το σχολείο Is Palmieri-Rampone-Polo του Benevento της Ιταλίας, που φιλοξενούνταν από το Σχολείο μας στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ «Footprints of history in the footsteps of  technology».

 

Είκοσι τρείς μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα παραπάνω σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία της Καβάλας και πλήθος κόσμου ενημερώθηκαν για τους στόχους των προγραμμάτων Erasmus+, για τις μέχρι τώρα θετικές εμπειρίες μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στα προγράμματα, και στη συνέχεια, απόλαυσαν μια ξεχωριστή συναυλία από τα μουσικά σύνολα του 6ου Γενικού Λυκείου και του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

 

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Δήμο Καβάλας για τη διαρκή υποστήριξή τους.

 

O Διευθυντής

Δανιήλ Εμμανουηλίδης