Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

 

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο ότι το Υπουργείο Υγείας σχεδιάζει σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι ένα ποσοστό του προστίμου για τον αντικαπνιστικό νόμο θα πηγαίνει στους Αστυνομικούς, ως Ένωση δηλώνουμε κατηγορηματικά σε όλους τους συμπολίτες μας ότι ουδέποτε ζητήσαμε και ούτε πρόκειται να το κάνουμε ποτέ, ποσοστά για όλα αυτά τα πάρεργα που μας έχει φορτώσει διαχρονικά η πολιτεία. 

 

Αντίθετα, ζητάμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι τέλους, την απαλλαγή μας από κάθε λογής εργασία που δεν μπορούν ή δεν θέλουν κάποιοι να την κάνουν και δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο της Αστυνομίας, που δεν είναι άλλος από την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. 

 

Ζητάμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σθεναρά, να σταματήσει η πολιτεία με τέτοιες αποφάσεις της να μας βάζει απέναντι στην κοινωνία. Με αγώνες έχουμε πετύχει να είμαστε ενεργό κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας και οτιδήποτε μας φέρνει απέναντι της θα μας βρει αντίθετους.

 

Αν η πολιτεία νοιάζεται πραγματικά για εμάς, ας αφήσει τα φιλοδωρήματα και να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για επιστροφή των μισθών μας στον Αύγουστο του 2012, να ψηφίσει ένα δίκαιο μισθολόγιο – βαθμολόγιο, να εξοφλήσει ΑΜΕΣΑ τα εκτός έδρας των συναδέλφων μας που εκκρεμεί η εκκαθάριση τους ακόμη και από το 2017 και να ολοκληρώσει επιτέλους τους διαγωνισμούς για την προμήθεια αλεξίσφαιρων γιλέκων, υλικών και μέσων που θα προστατεύουν τη ζωή μας. 

 

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

ΜΗΔΕΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

+1 ΠΑΡΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ !!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΜΒΡΟΣ                              

Ο Γενικός Γραμματέας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ