Γράφει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης

 

Νοεροί συνταξιδιώτες όλοι εμείς  που στις 7 Ιούλη θα συναντηθούμε στις κάλπες. Μέσα απ’ το διάφανο κουτί με την ψήφο μας θα χαράξουμε τη μοίρα του τόπου μας. Ώρα υπέρτατης  ευθύνης για την προσωπική μας τύχη. Μα πιότερο για το μέλλον των παιδιών μας.  Όλοι γνωρίζουμε ποιοι οδήγησαν τον τόπο μας στην κάθε λογής  χρεοκοπία. Όλοι βιώσαμε τον κοινωνικό όλεθρο των μνημονίων. Παιγνίδι της μοίρας  καλεί την αριστερά στα δύσκολα. Αυτό έγινε και το Γενάρη του 2015. Τέσσερα χρόνια αγωνίας και αγώνα του λαού μας για να φτάσουμε στο ξέφωτο του περασμένου Αυγούστου. Κάθε μέρα που ξημέρωνε-όσο ήταν μπορετό -επουλώναμε τις πληγές της κοινωνίας μας. Στη διαδρομή αυτή κάναμε λάθη, υπήρξαν παραλείψεις προσπαθώντας να λυτρώσουμε το λαό μας απ΄τον κοινωνικό καιάδα. Μοναδικό ωστόσο μέλημά μας να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια. Να δημιουργήσουμε συνθήκες κανονικότητας σε μια χώρα που την λεηλάτησαν κάθε λογής πολιτικά τρωκτικά. 

Η αντίδραση του παλιού πολιτικού συστήματος λυσσαλέα. Κοινωνικοί ολετήρες, ορκισμένοι για την παλινόρθωση των πορφυρογέννητων. Νεοφιλελεύθεροι λύκοι ντυμένοι με το μανδύα της κοκκινοσκουφίτσας ακονίζουν τα δόντια τους για να κατασπαράξουν το σώμα της κοινωνίας μας. 

Στις 7 του Ιούλη ο λαός μας με γνώση, κρίση και με  ένστικτο αυτοσυντήρησης  θα κλείσει τ’ αυτιά του στις Σειρήνες του βάρβαρου Νεοφιλελευθερισμού και με λυτά τα χέρια θα στείλει απ’ την κάλπη το ηχηρό μήνυμα καταδίκης αυτών που καταδυνάστευσαν και καταλήστεψαν  τον τόπο.  

Η δύναμη είναι στα χέρια μας. Η μοίρα του τόπου είναι στα χέρια μας . Με αυτές τις σκέψεις σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις εθνικές εκλογές της 7ηςΙουλίου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Ν. Καβάλας. Στις 7 Ιούλη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.