βουλευτής Καβάλας

Ο Βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει για την προκαταβολή της αποζημίωσης για τους πληγέντες αμπελοκαλλιεργητές της χαλαζόπτωσης της 25ης Ιουνίου.

«Το «ρουσφέτι;» στις Σέρρες, εις βάρος του Νοσοκομείου Καβάλας  - Κωφεύουν οι κυβερνητικοί βουλευτές και ο Διοικητής του Νοσοκομείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

Τα συσκευαστήρια στην περιοχή του Μυρτόφυτου και της Φωλιάς επισκέφθηκε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου όπου και συζητήσεμε τους ανθρώπους του κλάδου για τις δυσκολίες και τις νέες προκλήσεις την περίοδο του κορονοϊού.

 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπ. Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια. Συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το Πολυδύναμο Ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης προχώρησε στη κατάθεση ερώτησης στον Υπουργό  Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή με θέμα: 

Οι εκλογές τελείωσαν όμως κατά το τριήμερο συζήτησης στη Βουλή, αντί προγραμματικών δηλώσεων ακούσαμε κυρίως επανάληψη προεκλογικών συνθημάτων.  

 

Ο π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα με μέλη της διοίκησης πλωτών μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο λιμάνι του Πειραιά. Κυριότερο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της υπόθεσης μεταφοράς του Πυροσβεστικού Πλοίου "Πετράκης" στο λιμάνι της Καβάλας,

"Δυστυχώς η συμφωνία που μας επιβλήθηκε αποτελεί ένα 3ο  μνημόνιο  που ακόμα και τα ξένα ΜΜΕ δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν «κατάλογο φρικαλεοτήτων». Αρνήθηκα να την ψηφίσω και κατήγγειλα τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο Κοινοβούλιο"