βάσεις

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης επισημαίνει τα εξής:

Τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου το υπουργείο Παιδείας δίνοντας τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Υπεγράφη και αποστέλλεται προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο η Φ.251/140232/A5/11-11-2022 Υπουργική Απόφαση

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για την εισαγωγή υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κορυφώνεται η αγωνία για τους υποψήφιους των φετινών πανελλαδικών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το ΥΠΑΙΘ οι βάσεις εισαγωγής πρόκειται να ανακοινωθούν την Παρασκευή

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των πάνω από 100.000 υποψηφίων και των οικογενειών τους.

 

Νέα δεδομένα για τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση «φέρνει» το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. 
 

 

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάτω από τη βάση, ήταν και φέτος οι βάσεις εισαγωγής στα περισσότερα πανεπιστημιακά τμήματα της Καβάλας.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι αύριο, Παρασκευή 28-8-2020, και ώρα 9 π.μ. θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με 1.347 νέους φοιτητές ενισχύεται από τις επόμενες εβδομάδες η πόλη της Καβάλας, με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας για τους επιτυχόντες στα πέντε νέα πανεπιστημιακά τμήματα

Μειωμένες θα είναι φέτος οι βάσεις εισαγωγής στο ΤΕΙ Καβάλας με δεδομένες τις χαμηλές βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων.